Στην αναζήτηση του απόλυτου Σαντρέ! - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

Στην αναζήτηση του απόλυτου Σαντρέ!


Καθημερινά συναντώ γυναίκες που το χρώμα στα μαλλιά τους δεν τις ικανοποιεί. Μόνιμο παράπονο των Ελληνίδων είναι ότι στα μαλλιά τους βλέπουν το κόκκινο και αναζητούν αποχρώσεις που να το καλύπτουν, τις εφαρμόζουν άλλα το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Πρεπει να τονισουμε οτι δεν προερχόμαστε απο χώρες Σκανδιναβικες ώστε να βοηθήσει καλύτερα το αποτέλεσμα. Οι Ελληνίδες λόγω οτι τα μαλλιά τους είναι σκούρα, μελαχρινά, ακόμα και μαύρα έχουν ισχυρά κόκκινα μόρια απο τη φύση τους.

Για να πετύχουμε μια πολύ ανοιχτή απόχρωση, θα πρέπει να είσαστε αποφασισμένες για την αλλαγή, να έχετε ξεκάθαρο στόχο και πίστη στον κομμωτή που εμπιστεύεστε τα μαλλιά σας. Ο κομμωτής σας έχει συγκεκριμένες δυνατότητες, υψηλού επιπέδου μεν, όχι μαγικές δε. Άρα και οι προσδοκίες που θα έχετε για το χρώμα σας πρέπει να είναι ανάλογες. Όταν ο κομμωτής σας λέει οτι ένα χρώμα για έχει ομοιομορφία και φωτεινότητα πρέπει να γίνει σε 2-3 επισκέψεις το λέει απλά γιατί πρέπει να διασφαλίσει την καλή υγειά των μαλλιών σας, την χρωματική ομογένεια και την ομαλή μετάβαση απο τη μία απόχρωση στην άλλη, όχι για να σας πάρει έξτρα χρήματα .
Για να πετύχουμε ένα άψογο και ομοιόμορφο ξάνοιγμα, θα πρέπει και η ιστορία των τεχνικών εργασιών να είναι ομοιόμορφη. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει μια γυναικά, είναι να σταματήσει αυτή την διαδικασία πριν φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να πετύχουμε την διαδικασία του σαντρέ, σε περίπτωση που τα μαλλιά σας κρατούν κόκκινο, θα πρέπει να το επιτύχουμε με αποχρωματισμό και βαφή ή με κάποιο ρεφλέ. Θα πρέπει να ξέρετε οτι σε περίπτωση που έχετε περισσότερα λευκά, άρα ιδανικότερη βάση, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζετε οτι ο επαγγελματίας ο οποίος αναλαμβάνει μια τέτοια πρόκληση, αν θέλετε, και την φέρνει σε πέρας, είναι όντως expert! Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, οτι η πλειοψηφία των τεχνιτών δεν καταφέρνουν να αποδώσουν το επιθυμητό χρώμα. Τίποτα όμως δεν γίνεται σε μια νύχτα! Θέστε λοιπόν το στόχο σας μαζί με τον expert , διατηρήστε πίστη στην διαδικασία για να απολαύσετε το αποτέλεσμα! Πάντα να θυμάστε οτι όταν ο ειδικός σας πει οτι δεν γίνεται, είναι ειλικρινής απέναντι σας!! Εκτιμήστε το!! Είναι σύμμαχος σας, σεβόμενος την κάθε επίσκεψη σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε αυτόν και την ομάδα του! Και μην ξεχνάτε πως η γνώση είναι δύναμη, καλή απόλαυση!!Κομμωτηριο Lounge Artistica

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας