
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. γιαούρτι σακούλας (στραγγιστό)
150 ml κρέμα γάλακτος 35%-36% λιπαρά
150 γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού. Αδειάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης της.
ΣΗΜ.: Δεν εννοούμε το frozen yogurt, που είναι γιαούρτι με ζάχαρη και κάποιο άλλο υλικό που του δίνει γεύση. Αυτή η συνταγή είναι παγωτό με γεύση γιαουρτιού.