Καταπληκτικοι συνδυασμοί που πρεπει να ξέρει μια γυναίκα - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

Καταπληκτικοι συνδυασμοί που πρεπει να ξέρει μια γυναίκα

Η Coco Chanel είπε κάποτε ότι "το καλύτερο χρώμα σε ολόκληρο τον κόσμο είναι αυτό που δείχνει καλά επάνω σου." Και είναι αλήθεια: ένα χρώμα είναι καλό για σας όταν σας αλλάζει τελείως την εμφάνισή σας. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη και  το χρώμα των μαλλιών σας. 
Για να σας βοηθήσουμε, μοιραζόμαστε αυτό το πολύ χρήσιμο οδηγό - και δεν πρόκειται ποτέ να κάνετε ένα λάθος το συνδυασμό των ρούχων σας με τα μαλλιά σας!


Το κλειδί με τις ξανθιές ειναι όχι στην υπερβολή .Δεν αποκλείουμε τα δυνατά χρώματα απλά πρεπει να ναι τα σωστά .Όταν μπορειτε αντικαταστηστε το μαύρο με μπλε σκούρο 

Στις καστανές πρεπει να υπαρχουν τα φωτεινά χρώματα στην γκαρνταρομπα σας. Προσοχή στα παστέλ χρώματα να τα συνδυάζετε επανω σας π.χ.  γκρι ή ασπρο με μπεζ ταιριάζουν καλύτερα Οι κοκκινομάλλες πρέπει να ναι προσεκτικές στα χρώματα .Μπορείτε να χρησιμοποιησετε πρασινο ή μπλε στο κοκκινο κάνει μεγάλη αντίθεση ακόμα και ενα μονόχρωμο ειναι αρκετά ενδιαφέρουσα προσεγγιση Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας