3 χτενίσματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

3 χτενίσματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση


3 χτενίσματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ξυπνάς ένα πρωί και η διάθεσή σου δεν είναι πολύ καλή. Έχεις όμως μπροστά σου πολύ χρόνο για να την φτιάξεις. Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να το πετύχεις αυτό, είναι να αλλάξεις την εμφάνισή σου όσο κι αν βαριέσαι. Και τι καλύτερο από το να φτιάξεις στα μαλλιά σου εντυπωσιακά χτενίσματα; Δες όσα σου προτείνουμε παρακάτω, βάλτα σύντομα στο πρόγραμμα και κλέψε τις εντυπώσεις.

1. Τα πλεξουδάκι- κεφτεδάκια

Τα φορούσες όλο το καλοκαίρι, γιατί λοιπόν να μην τα φορέσεις και τώρα; Αρχικά κάνε τη χωρίστρα σου ζιγκ ζαγκ με μια μικρή χτένα. Στη συνέχεια κάνε στην κάθε μεριά από δύο απλά κοτσιδάκια, σαν αυτά που σου έφτιαχνε η μητέρα σου όταν ήσουν μικρή. Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε να πλέκεις σε πλεξούδα την κάθε κοτσίδα και στερέωσε με ένα κοκαλάκι. Τέλος, στριφογύρισε κάθε κοτσίδα στη βάση και στερέωσε με τσιμπιδάκια, κρύβοντας προς τα μέσα το κοκαλάκι.


2. Η κοτσίδα με την punk rock νότα

Όταν το κλασικό συνάντησε το punk. Αρχικά κάνε τη χωρίστρα αρκετά στο πλάι και άρχισε να πλέκεις ένα μικρό κοτσιδάκι μέχρι να φτάσεις αρκετά πίσω. Στερέωσε με ένα μικρό λαστιχάκι. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια κοτσίδα ψηλά με ένα λαστιχάκι. Τέλος, άρχισε να ανοίγεις σιγά σιγά την κοτσίδα με τα χέρια σου για πιο έντονο αποτέλεσμα.

3. Tα μισά μαλλιά πάνω με γαλλική κοτσίδα

Χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο και άρχισε να πλέκεις μια γαλλική πλεξούδα από την κορυφή του κεφαλιού σου. Όσο προχωράς προς τα πίσω, παίρνε συνέχεια τουφάκια. Στερέωσε τα με ένα κοκαλάκι.Πηγή: www.boro.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας