Υπάρχουν 3 τρόποι που σε βοηθούν να χάσεις κιλά και δεν έχουν σχέση με τη δίαιτα! - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

Υπάρχουν 3 τρόποι που σε βοηθούν να χάσεις κιλά και δεν έχουν σχέση με τη δίαιτα!


Υπάρχουν 3 τρόποι που σε βοηθούν να χάσεις κιλά και δεν έχουν σχέση με τη δίαιτα!

Για να χάσεις βάρος ή για να διατηρηθείς στα κιλά σου η σωστή διατροφή δεν είναι το μόνο που πρέπει να κάνεις. Υπάρχουν τρεις τρόποι που θα σε βοηθήσουν στο σρόχο σου και δεν έχουν σχέση με τη δίαιτα!

Ύπνος: Όσο πιο πολύ κοιμάσαι τόσο καλύτερα! Να κοιμάσαι, όμως, και τις σωστές ώρες έτσι; Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο European Journal of Clinical Nutrition έδειξε ότι εκείνοι που κοιμούνταν λιγότερο από 7 ώρες το βράδυ, την επόμενη μέρα έτρωγαν συνήθως 385 περισσότερες θεμρίδες από το κανονικό! Μάλιστα, επέλεγαν τροφές πλούσιες σε «κενές» θερμίδες και όχι πραγματικά θρεπτικές!
Επικεντρώσου στη διαδρομή και όχι στο στόχο: Το να χάσεις κιλά είναι εκείνο που θες, αλλά σκέψου και λίγο πώς θα φτάσεις εκεί! Έπειτα συγκέντρωσε την προσοχή σου στις μικρές συμπεριφορές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτόν το στόχο!
Αγάπα το φαγητό: Ναι! Το φαγητό δεν είναι μόνο η πηγή ενέργειάς μας. Είναι απόλαυση. Σας φέρνει κοντά με άλλους, είναι τροφή για το μυαλό και το σώμα. Έτσι αν κάνατε και μια ατασθαλεία, αφήστε την πίσω σας! Κοιτάξτε μπροστά και μείνετε στο στόχο από δω και πέρα!


Αν συνδυάσετε τη σωστή διατροφή με τις παραπάνω σκέψεις και λίγη άσκηση, νομίζω θα τα καταφέρετε πιο εύκολα! Να θυμάστε, όμως, πάντα να θέτετε ρεαλιστικούς στόχους οι οποίοι για να πετύχουν απαιτούν υπομονή!


πηγη

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας