Φθιώτιδα: Περπατούσαν στον δρόμο όταν αντίκρισαν αυτές τις σκληρές εικόνες - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

Φθιώτιδα: Περπατούσαν στον δρόμο όταν αντίκρισαν αυτές τις σκληρές εικόνες
Ένας κατά τα άλλα συνηθισμένος περίπατος στην είσοδο της Υπάτης, πήρε απρόβλεπτη τροπή καθότι κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν κάτι που δεν πίστευαν οτι θα έβρησκαν.

Ο Φιλοζωικού Σύλλογος Φθιώτιδας αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως: «ειδοποιηθήκαμε από περιπατητές ότι στην Υπάτη βρίσκεται τραυματισμένο ζαρκάδι. Ενημερώσαμε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, οι οποίες μετέβησαν στο σημείο. Συγχρόνως η Πρόεδρος κ.Αγγελική Μπαρτσιώκα και ο Αντιπρόεδρος κ.Γιώργος Κοτσίλης έφθασαν στην Υπάτη, καθώς και ο εκπαιδευτής σκύλων κ.Σπύρος Καραγιάννης με κατάλληλο όχημα μεταφοράς.

Το ζώο ήταν σε κακή κατάσταση με σχεδόν αποκομμένο το πίσω αριστερό του πόδι, τρύπες σε πολλά σημεία του σώματος, πιθανά από σκάγια, και πληγή στο πίσω μέρος του σώματος.Σύμφωνα με μάρτυρες οι πληγή στο πίσω μέρος έγινε από κυνηγητικό σκύλο τον οποίο προσπάθησαν να απωθήσουν, πράγμα που το κατάφεραν αφού όμως το ζώο είχε υποστεί μεγάλο τραυματισμό.

Το ζώο μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο στη Λαμία όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Συγχρόνως μετά από συννενόηση με το ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα, θεωρήθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Κτηνιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου θα το περίμενε η καθηγήτρια Κτηνιατρικής με ειδικότητα στα άγρια ζώα κ.Αναστασία Κομνηνού.Δυστυχώς το ζώο απεβίωσε την ώρα που διακομιζόταν στο αυτοκίνητο μεταφοράς. Μετά από συννενόηση με το Δασαρχείο, θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί από τι προέρχονταν οι πληγές στο σώμα του ζώου, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που ανήκουν.

Πηγή: lamiareport.gr

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας