Πελάτης με Σύνδρομο Down ήθελε να κάνει ένα “Τατουάζ”. Μόλις ο Ιδιοκτήτης του Στούντιο κατάλαβε ΤΙ εννοούσε, τα Έχασε! - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Πελάτης με Σύνδρομο Down ήθελε να κάνει ένα “Τατουάζ”. Μόλις ο Ιδιοκτήτης του Στούντιο κατάλαβε ΤΙ εννοούσε, τα Έχασε!



Ο Jason Ward είναι καλλιτέχνης τατουάζ σε στούντιο στο Hamilton, της Νέας Ζηλανδίας. Έχει δει κάθε είδους πελάτες να έρχονται στο κατάστημά του, αλλά κανένας δεν μοιάζει σαν τη Suzie. Μία Παρασκευή, μπήκε στο κατάστημα, έβαλε μια στοίβα από προσωρινά τατουάζ πάνω στο γραφείο του και του ζήτησε να της τα εφαρμόσει.

Κάποιοι ίσως νομίσουν ότι το αίτημά της είναι παράξενο, αλλά ο Jason κατάλαβε ότι μερικά λεπτά καλοσύνης μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μέρα της, και έτσι ενέδωσε.

Η καλοσύνη του Jason έκανε μεγάλη διαφορά. Από εκείνη την επίσκεψη, η Suzie επιστρέφει κάθε Παρασκευή για να κάνει άλλα τατουάζ. Η Suzie πηγαίνει σε κέντρο φροντίδας για να επιδείξει τα προσωρινά της έργα τέχνης. Το να κάνει νέο προσωρινό τατουάζ είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας για εκείνη, και ίσως και για τον Jason.

Χρειάζονται μόλις μερικά λεπτά του χρόνου μας για να κάνουμε τη ζωή κάποιου άλλου ατόμου λίγο καλύτερη. Χρειαζόμαστε περισσότερα άτομα σαν τον Jason στον κόσμο μας!

Πηγή: fumara.gr | Tο διαβάσαμε εδώ


Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας