Υπέροχες φωτογραφίες από την Ανατολή-Το όμορφο τοπίο της Καππαδοκίας - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Υπέροχες φωτογραφίες από την Ανατολή-Το όμορφο τοπίο της Καππαδοκίας



Η Καππαδοκία είναι μια περιοχή της Τουρκίας, η οποία φημίζεται για τα εκπληκτικά φυσικά της τοπία και τη γεωλογική ιδιομορφία της. Το ιδιαίτερο τοπίο της προέρχεται από ηφαιστιογενείς σχηματισμούς, που συντέλεσαν στην δημιουργία των βράχων, που βρίσκονται στη περιοχή.


Το τοπίο είναι ιστορικό καθώς υπάρχει μια ολόκληρη υπόγεια πόλη, η οποία δημιουργήθηκε το 1.000 π.Χ. Ανάμεσα στα βράχια και τους λόφους, υπάρχουν αμέτρητες σπηλιές, μέσα στις οποίες έχουν χτιστεί μοναστήρια.

Είναι ένα πραγματικά αγριευτικό και συνάμα πανέμορφο μέρος, που παρά τους χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες που δέχεται κάθε χρόνο δεν έχει αλλοιωθεί. Η αίσθηση που έχει κάποιος όταν επισκέπτεται τη Καππαδοκία είναι ότι μπήκε σε μια περιοχή, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει.
Τα αερόστατα στην Καππαδοκία

Όλο το χρόνο και κάθε μέρα στην Καππαδοκία, οι τουρίστες μπορούν να θαυμάσουν το εξαιρετικό φυσικό τοπίο μέσα από αερόστατα. Κοιτώντας από ψηλά μπορείς να καταλάβει καλύτερα πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό το μέρος.

Εξαιτίας των ηφαιστειακών εκρήξεων, έχουν δημιουργηθεί σχηματισμοί που μοιάζουν με πέτρινους κίονες, οι οποίοι αργότερα σκεπάστηκαν από βράχους. Το νερό και ο πάγος χώρισαν τους βράχους και δημιούργησαν διακλαδώσεις. Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες από τη Καππαδοκία και παραδοθείτε στη μαγεία.



Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας