Το Πρώτο Mikel στο Ντουμπάι είναι Γεγονός! Δείτε Φωτογραφίες του Καταστήματος. - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

Το Πρώτο Mikel στο Ντουμπάι είναι Γεγονός! Δείτε Φωτογραφίες του Καταστήματος.Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως είναι αληθινό…

Το Mikel εγκαινίασε το πρώτο του κατάστημα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, οκτώ χρόνια μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός του στη Λάρισα.

Η αλυσίδα του Λαρισαίου επιχειρηματία, Λευτέρη Κυριακάκη, αφού «κατέλαβε» την Ελλάδα, έκανε το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό, επιλέγοντας όμως όχι κάποια ευρωπαϊκή χώρα, αλλά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μία αναπτυσσόμενη χώρα με ιδιαίτερα διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική.

Το κατάστημα είναι drive thru, που σημαίνει ότι οδηγοί θα μπορούν να σταματούν με το αυτοκίνητό τους για να πάρουν τον καφέ τους επιτόπου, ενώ στη διαρρύθμισή του θυμίζει πιο πολύ τα καταστήματα Starbucks, παρά τα αντίστοιχα στην Ελλάδα, τα οποία εδώ και χρόνια λειτουργούν στα Εμιράτα.

Σύμφωνα με το larisanews, ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στα χθεσινά εγκαίνια ήταν αρκετός και οι εντυπώσεις άκρως θετικές, ενώ είναι ήδη στον αέρα η σελίδα του καταστήματος στο Facebook, η οποία ενημερώνει τους λάτρεις του Mikel αυστηρώς στα αραβικά και τα αγγλικά.


Καλές δουλειές παιδιά!
Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας