Μια Γιαπωνέζα καλλιτέχνης φτιάχνει τις πιο υπέροχες κατασκευές από χαρτόκουτα - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

Μια Γιαπωνέζα καλλιτέχνης φτιάχνει τις πιο υπέροχες κατασκευές από χαρτόκουταΑπ’ ότι φαίνεται ο καθένας βλέπει ένα χαρτόκουτο με διαφορετικό μάτι. Κάποιοι βλέπουν ένα ιδανικό μέρος να φυλάξουν αντικείμενα, κάποιες γάτες βλέπουν το τέλειο σπίτι για ύπνο και η Γιαπωνέζα καλλιτέχνης Μonomi Ohno το βλέπει σαν κατασκευαστικό υλικό.
Οι χάρτινες κατασκευές της Ohno

Όλα άρχισαν για την Οhno κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιου Καλών Τεχνών στην Οsaka. Αρχικά είχε σκεφτεί να ειδικευτεί στο τρισδιάστατο animation αλλά όταν είδε το πόσο ακριβό είναι το software για την δουλειά αυτή σκέφτηκε να αρχίσει από κάπου αλλού.

Βρήκε λοιπόν όλα αυτά τα άδεια χάρτινα κουτιά και άρχισε να δουλεύει με αυτά σχεδιάζοντας 3D κατασκευές. Έτσι για εξάσκηση.

Αυτό όμως που ξεκίνησε για εξάσκηση έγινε τελικά η ταυτότητα της ως καλλιτέχνης. Τα άδεια κουτιά έγιναν ένα είδος καμβά για την Ohno η οποία μπορεί πραγματικά να φτιάξει το οτιδήποτε. Από παπούτσια και μπουκαλάκια μέχρι τανξ και διαστημόπλοια!

Η δουλειά της είναι τόσο εντυπωσιακή και λεπτομερής που σε μαγεύει.Δείτε ορισμένα από τα έργα της.All Image Credits: Monomi Ohno

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας