Μουγγό κοριτσάκι εκπλήσσει τους πάντας όταν λέει τις πρώτες του λέξεις σε ένα γαϊδουράκι - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

Μουγγό κοριτσάκι εκπλήσσει τους πάντας όταν λέει τις πρώτες του λέξεις σε ένα γαϊδουράκιΗ Αmber είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι το οποίο μέχρι πολύ πρόσφατα δεν μπορούσε να πει λέξη. Για την ακρίβεια η Amber χρειάστηκε να κάνει ένα επείγον χειρουργείο, καθώς γεννήθηκε πρόωρα. Οι γιατροί μπόρεσαν να την σώσουν, αλλά οι φωνητικές της χορδές επηρεάστηκαν.
Οι πρώτες κουβέντες της Amber

Παράλληλα ένα γαϊδουράκι που βρέθηκε από μια ομάδα διάσωσης γεμάτο τραύματα καθώς ήταν δεμένο όλη μέρα κάτω από τον ήλιο κατάφερε να επιβιώσει και να σταθεί στα πόδια του ξανά. Η συνάντηση της Amber με τον Shocky ( το όνομα του γαϊδουριού) ήταν η αρχή για μια σημαντική εξέλιξη στη ζωή του κοριτσιού.

Οι διό τους περνούσαν πολλές ώρες μαζί και οι γονείς της Amber έβλεπαν πως η σχέση μεταξύ τους ήταν δυνατή. Ο καιρός πέρασε η Amber μπήκε για άλλο ένα χειρουργείο για να μπορέσουν να διορθώσουν το πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές.

Μετά το χειρουργείο δεν είχε πει τίποτα ακόμα. Οι γονείς της όταν είχε πλέον αναρρώσει την πήγαν να δει τον Shocky. To κορίτσι πλησίασε το γαϊδουράκι και είπε τις πρώτες τις κουβέντες «Σε αγαπώ Shocky».

Οι γονείς της δάκρυσαν από συγκίνηση αλλά και από ανακούφιση που τελικά η κόρη τους άρχισε να μιλάει. Είναι πραγματικά μια πολύ τρυφερή ιστορία.


Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας