Δροσερό ζελέ φράουλας με 3 υλικά - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Δροσερό ζελέ φράουλας με 3 υλικά



Ένα πεντανόστιμο ζελέ φράουλας, διαίτης με πολύ λίγες θερμίδες. Ένα δροσερό γλύκισμα που θα το που θα το απολαύσετε παγωμένο, τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, χωρίς τις τύψεις των θερμίδων. Μια εύκολη συνταγή (από εδώ) που αξίζει το κόπο να το δοκιμάσετε!!!



Υλικά συνταγής


2 κουτιά φρουί ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση φράουλα (Γιώτης, με 2 φακέλους το κάθε κουτί)
250 ml συμπυκνωμένο (εβαπορέ) γάλα light
15 φρέσκες φράουλες κομμένες στα 2






Εκτέλεση συνταγής


Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση φράουλα σε 250 ml βραστό νερό. Αφήνετε να κρυώσει αλλά όχι να πήξει και προσθέτετε το συμπυκνωμένο γάλα, όπως είναι χωρίς να το αραιώσετε.
Απλώνετε την κρέμα-ζελέ σε μια μικρή στρογγυλή φόρμα και τη βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Λίγο πριν πήξει τελείως κόβετε τις φράουλες και τις τοποθετείτε στην επιφάνεια της κρέμας.
Παρασκευάζετε το δεύτερο φάκελο του κουτιού Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Φράουλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε και αυτό στο ψυγείο, να κρυώσει αρκετά αλλά όχι να πήξει. Όταν πήξει τελείως το πρώτο στρώμα κρέμας, ρίχνετε προσεκτικά το κρύο ζελέ και βάζετε στο ψυγείο να πήξει καλά. Αναποδογυρίζετε τη φόρμα σε πιατέλα και σερβίρετε.

Sintayes.gr,

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας