Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη σκίτσων του κόσμου! - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη σκίτσων του κόσμου!



Χιλιάδες μπλοκ ιχνογραφίας βρίσκονται εκεί!



Ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει και να στείλει τα σκίτσα του στη βιβλιοθήκη τέχνης στο Μπρούκλιν, όπου υπάρχουν 35.963 άλμπουμ, τα οποία έχουν γίνει από περισσότερους από 162.100 δημιουργικούς λάτρεις σκίτσου. Εκεί, κάθε συνεργάτης είναι δημιουργός.

Κατά συνέπεια, σωστά, θεωρείται η μεγαλύτερη δωρεάν συλλογή μπλοκ ζωγραφικής στον κόσμο. Κάθε δημιουργία είναι άμεσα διαθέσιμη στο κοινό, έτοιμη για ανακάλυψη στα ράφια του χώρου της αποθήκης στην Brooklyn Art Library στο Γουίλιαμσμπούργκ (Williamsburg).

Για να αποφευχθεί η φθορά των βιβλίων, στα ράφια, έχει εγκατασταθεί ένα ηλεκτρονικό σύστημα αναζήτησης μέσω του οποίου μπορεί κανείς να επιλέξει ένα συγκεκριμένο μπλοκ, ή θέμα σκίτσου.

Ο βιβλιοθηκάριος βρίσκει έπειτα το βιβλίο, με μια άλλη προσωπική επιλογή που πιστεύει ότι θα τον ενδιέφερε ο αναγνώστης. Αυτή η ατομική προσέγγιση ανοίγει έναν κόσμο ατελείωτης έμπνευσης για τον αναγνώστη και μια στενή σχέση με τα σκίτσα που δημιουργούνται από τους ξένους.

Ο δημιουργός των σκίτσων λαμβάνει μια ειδοποίηση κάθε φορά που το βιβλίο του επιλέγεται από κάποιον επισκέπτη, με μια μικρή υποσημείωση ότι το έργο τους έχει σημασία.

Η βιβλιοθήκη διαθέτει βιβλία από 101 χώρες και το 2015 το έργο δημοσίευσε το The Sketchbook Project World Tour, ένα βιβλίο 256 σελίδων από κομμάτια από όλο τον κόσμο, με τίτλο μόνο από την τοποθεσία τους.

Για όσους δεν είναι μπορούν να την επισκεφτούν, μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη είναι εύκολα προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή.





















Πηγή: Messy Nessy

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας