Οι φίλοι του γέλασαν όταν εγκατέλειψε το διαμέρισμα του για να ζήσει σε μια τέντα. Μέχρι που είδαν το εσωτερικό της… - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Οι φίλοι του γέλασαν όταν εγκατέλειψε το διαμέρισμα του για να ζήσει σε μια τέντα. Μέχρι που είδαν το εσωτερικό της…



Ο Bryce Langston, μέλος του “Tiny House Team,” λατρεύει να ζει τη ζωή του όσο πιο απλά γίνεται. Έχει πάθος με την οικολογία, και ήθελε να ζήσει μια ζωή που να είναι απλή και φιλική προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι η σκηνή “Lotus Belle”.

Πολλοί από εμάς έχουν πάει κατασκήνωση και ξέρουν πώς είναι να ζεις σε μια σκηνή. Γι’ αυτό είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να περάσει κάποιος το υπόλοιπο της ζωής του σε μια σκηνή, αλλά αυτό ακριβώς σχεδιάζει να κάνει ο Bryce. Ενώ φτιάχνει το σπίτι του, ο Bryce σκοπεύει να ζήσει τη ζωή του σε μια σκηνή.



Στο βίντεο που ακολουθεί, μας κάνει μια περιήγηση στη σκηνή του, και ο τρόπος που ζει σε αυτήν είναι αρκετά εντυπωσιακός.

Εξωτερικά, η σκηνή δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό. Αλλά από τη στιγμή που θα μπείτε μέσα, θα διαπιστώσετε ότι είναι πανέμορφη. Το εσωτερικό της είναι ένας πραγματικός παράδεισος. Ο Bryce έχει πλήρη πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό, κρεβάτι, κουζίνα, ένα τραπέζι, καρέκλες και μια ξυλόσομπα. Είναι αξιοσημείωτο το πώς μπόρεσε να χωρέσει τόσα πολλά πράγματα σε μια τόσο μικρή σκηνή!



Η σκηνή έχει, επίσης, αρκετές ανέσεις. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ξύλινη διάβαση πεζών που οδηγεί σε ένα μπάνιο, το οποίο είναι ξεχωριστό από το σπίτι. Το μπάνιο διαθέτει μπαμπού τοίχους, μια βιολογική τουαλέτα και τρεχούμενο νερό.

Ρίξτε μια ματιά στην εντυπωσιακή αυτή σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί.


διαφορετικό Πηγή: www.diaforetiko.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας