Γιατί από αυτό το δέντρο στις ΗΠΑ, εκτός από φύλλα, κρέμονται και… παπούτσια; (Photos) - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Γιατί από αυτό το δέντρο στις ΗΠΑ, εκτός από φύλλα, κρέμονται και… παπούτσια; (Photos)


Το μοναδικό δέντρο με τα παπούτσια βρισκόταν στη Νεβάδα των ΗΠΑ, στον αυτοκινητόδρομο 50, τον αποκαλούμενο και “πιο μοναχικό δρόμο της Αμερικής”.

Έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο περίεργα αξιοθέατα της πολιτείας εξαιτίας των εκατοντάδων παλιών παπουτσιών που ήταν κρεμασμένα στα κλαδιά του.


photo by: link

Δεν είναι ξεκάθαρο το πώς ξεκίνησε η συνήθεια αυτή, αλλά σύμφωνα με τους ντόπιους οι άνθρωποι άρχισαν να πετούν τα παπούτσια του στο δέντρο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Σύμφωνα με το θρύλο οι πρώτοι άνθρωποι που άρχισαν να πετούν τα παπούτσια τους στο δέντρο, ήταν ένα ζευγάρι νεόνυμφων που διέχιζαν το δρόμο κατευιυνόμενοι στην Καλιφόρνια. Το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται και ο γαμπρός έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη μέχρι να ηρεμήσουν. Για να είμαστε ακριβείς κατάβασε τη νύφη και πήγε να πάρει μια μπύρα (!!!). Όταν επέστρεψε η νύφη εξακολουθούσε να είναι οργισμένη οπότε αυτός πέταξε τα παπούτσια τους στο δέντρο και έφυγε ξανά. Τελικά τα βρήκαν αλλά τα παπούτσια έμειναν στο δέντρο και έγιναν η αρχή για αυτή την περίεργη συλλογή. Με το πέρασμα του χρόνου αρκετοί πετούσαν τα παπούτσια τους στο δέντρο μέχρι που μαζεύτηκαν εκατοντάδες

Δυστυχώς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2011, κάποιο βάνδαλοι έκοψαν το δέντρο και το περίεργα αυτό αξιοθέατο απλά εξαφανίστηκε.

Το πιο παράξενο νησί στον κόσμο, με δέντρα που είναι σαν μανιτάρια!

photo by: link

photo by: link

photo by: link

photo by: link

photo by: link



Πηγή: perierga.gr

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας