Εντυπωσιακό: Ένας αγρότης βρήκε μια τρύπα σε έναν βράχο! Όταν μπήκε μέσα έπαθε την πλάκα της ζωής του (photos) - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

Εντυπωσιακό: Ένας αγρότης βρήκε μια τρύπα σε έναν βράχο! Όταν μπήκε μέσα έπαθε την πλάκα της ζωής του (photos)Είναι απίστευτο το τι μπορεί να συναντήσει κανείς στον πλανήτη μας και πόσο μεγαλείο διαθέτει η Φύση. Τόσο που πραγματικά υπάρχουν στιγμές που ο άνθρωπος νιώθει απολύτως ανίσχυρος μπροστά στα δικά της μεγέθη.

Το συγκεκριμένο σπήλαιο είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Διαθέτει χώρο για ένα ουρανοξύστη με 40 ορόφους και περιλαμβάνει τόσο ζούγκλα και ένα ποτάμι. Αυτό το σπήλαιο στο Βιετνάμ είναι η μεγαλύτερη σπηλιά στον κόσμο και μια περιήγηση μέσα σε αυτή είναι κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Tο τεράστιο σπήλαιο βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Phon Nha-Ke Bang, 280 μίλια νότια από τις χώρες της πρωτεύουσας Ανόι.

Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το σπήλαιο ήταν ανεξερεύνητο. Εντοπίστηκε το 1991 από έναν τοπικό αγρότη, αλλά οι πρώτοι άνθρωποι που εξερεύνησαν το σπήλαιο ήταν Βρετανοί εμπειρογνώμονες το 2009

Το σπήλαιο στο σύνολό του θεωρείται ότι έχει εμβαδόν περίπου 87 τ. μίλια. Περιέχει ένα τροπικό δάσος, λίμνες, παραλίες και ένα ποτάμι.

Πολλά σπήλαια έχουν λείψανα από την προϊστορική εποχή, όπως αγάλματα ή παραστάσεις στους βράχια. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βρεθεί σε αυτό το σπήλαιο.
Το 2013 οι πρώτοι τουρίστες επισκέπτονται το σπήλαιο. Η περιήγηση μπορεί να διαρκέσει επτά ημέρες και το κόστος είναι περίπου $ 2.300.

Το σπήλαιο είναι επίσης πλούσιο σε σπάνια μαργαριτάρια που έχουν σχηματιστεί από από σταγόνες νερού που έσταζαν για αιώνες πάνω σε στρώμα ασβέστη και άμμου.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο gallery του Athensmagazine.gr!PHOTO GALLERY


Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας