Τα έντονα φρύδια θέλουν τον μάστορά τους - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

Τα έντονα φρύδια θέλουν τον μάστορά τους
Περίπου τέσσερα χρόνια πριν ήταν που επέστρεψε η μόδα με το φυσικό μας παχύ και έντονο φρύδι που κάνει το βλέμμα μας ακαταμάχητο. Εξακολουθεί να είναι το must της εποχής με ολοένα περισσότερες fashionistas να το έχουν υιοθετήσει σε μόνιμη βάση.

Καλό είναι όμως να μην πέφτουμε σε υπερβολές και το αποτέλεσμα να είναι διακριτικό. Διαβάστε παρακάτω:


Εμείς σου έχουμε 4 τρόπους να κάνεις τα φρύδια σου έντονα αλλά να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο φυσικά γίνεται.

Βάλε σκιά αντί για μολύβι φρυδιών
Μπορεί να φαίνεται πιο εύχρηστο ή να το έχεις συνηθίσεις, αλλά στη πραγματικότητα και οι σκιές είναι το ίδιο εύκολες στη χρήση και το κυριότερο έχουν πιο φυσικό αποτέλεσμα! Χρειάζεσαι δυο αποχρώσεις: μια ένα τόμο πιο ανοιχτή από τα φρύδια σου για το πρωί και μια ένα τόνο πιο σκούρα όταν θέλεις να δώσεις έμφαση.Απαλές κινήσεις
Το πιο κοινό λάθος είναι ή άσκηση πίεσης κατά την εφαρμογή του μολυβιού ή της σκιάς με αποτέλεσμα η τελική εικόνα να φαίνεται ψεύτικη. Χτένιζε απαλά τις τρίχες των φρυδιών σου και όχι το δέρμα, ενώ οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ καλό είναι να απλώνεται με μικρές, απαλές και κοφτές κινήσεις.

Λίγη ποσότητα
Είναι πολύ σημαντικό να μην υπερβάλλεις στην ποσότητα αλλά να δώσεις και ιδιαίτερη προσοχή στο που θα επικεντρωθείς. Μην βάφεις μεμονωμένα σημεία αλλά ομοιόμορφα όλο το φρύδι για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Ανέμειξε τα χρώματα
Χρησιμοποίησε την πιο σκούρα απόχρωση για αν σχηματίσεις μια γραμμή στο κέντρο του φρυδιού κατά μήκος μέχρι την άκρη και στη συνέχεια με την πιο ανοιχτή ανακάτεψε τα χρώματα από τη μέση του φρυδιού μέχρι την άκρη του.

Youweekly.gr:

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας