Ποιο αντηλιακό είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα μου; - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

Ποιο αντηλιακό είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα μου;


Τα μπάνια ξεκίνησαν και μαζί τους άρχισε και η έκθεσή μας στον καυτό ήλιο με σκοπό να αποκτήσουμε μία ηλιοκαμένη ελκυστική επιδερμίδα! Σύμμαχος μας όμως σε αυτό δεν είναι άλλος από το αντηλιακό μας. Το αντηλιακό θα μας προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και θα επιτρέψει στην επιδερμίδα μας να μαυρίσει όσο εμείς επιθυμούμε με ασφάλεια. Παράλληλα θα κρατήσει το δέρμα μας ενυδατωμένο ...

Τα μπάνια ξεκίνησαν και μαζί τους άρχισε και η έκθεσή μας στον καυτό ήλιο με σκοπό να αποκτήσουμε μία ηλιοκαμένη ελκυστική επιδερμίδα! Σύμμαχος μας όμως σε αυτό δεν είναι άλλος από το αντηλιακό μας. Το αντηλιακό θα μας προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και θα επιτρέψει στην επιδερμίδα μας να μαυρίσει όσο εμείς επιθυμούμε με ασφάλεια. Παράλληλα θα κρατήσει το δέρμα μας ενυδατωμένο προστατεύοντας το από τη φωτογήρανση. Ποιο αντηλιακό είναι όμως το κατάλληλο για τον καθένα από εμάς; Οι ειδικοί του Pharm16 μας συμβουλεύουν ώστε να διαλέξουμε το κατάλληλο προϊόν που θα καλύψει όλες τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Για τα λιπαρά με τάση ακμής δέρματα επιλέγουμε προϊόντα oil free που δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα. Υπάρχει πληθώρα αντιηλιακών προϊόντων λεπτόρρευστης υφής που προστατεύουν το ευαίσθητο ακνεϊκό δέρμα ενώ παράλληλα χαρίζουν και ματ όψη. Επίσης ένα αντηλιακό προϊόν με χρώμα είναι μία ιδανική καθημερινή επιλογή, καθώς προσφέρει προστασία και κάλυψη των ατελειών.

Για τις επιδερμίδες που έχουν την τάση να δημιουργούν πανάδες ύστερα από την έκθεσή τους στον ήλιο είναι σημαντικό να μην παραλείπεται η χρήση του κατάλληλου αντηλιακού προϊόντος που θα συμβάλει δραστικά στην πρόληψη των πανάδων και την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Και σε αυτή την κατηγορία μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα θα προσφέρει εκτός από προστασία και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μας.

Για επιδερμίδες ξηρές και αφυδατωμένες επιλέξτε ένα αντηλιακό λάδι που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας μεταξένια λάμψη και απαλότητα χωρίς να κολλάει.

Για τις ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες ένα αντηλιακό χωρίς parabens είναι το ιδανικό.

Και για το τέλος μην ξεχνάμε την βρεφική-παιδική επιδερμίδα και τις δικές της ανάγκες. Τα βρέφη και τα παιδιά 6-24 μηνών θα πρέπει να μην εκτίθενται άμεσα στον ήλιο καθώς ενδέχεται η αλόγιστη έκθεσή τους στον ήλιο να τους δημιουργήσει δερματικές βλάβες μη αναστρέψιμες. Επίσης κατά την παραμονή τους ακόμα και σε σκιερό μέρος θα πρέπει να εφαρμόζουμε στο δερματάκι τους αντιηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας των οποίων η σύσταση θα βασίζεται σε φυσικά, υποαλλεργικά συστατικά.

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας