15 μοντέρνα ανδρικά κουρέματα που κάνουν θραύση στο εξωτερικό - Ταξίδια Ομορφιας
Taxidia Zohs

15 μοντέρνα ανδρικά κουρέματα που κάνουν θραύση στο εξωτερικόΤο κούρεμα μετράει πολύ. Είναι σημαντικό μέρος μιας περιποιημένης εμφάνισης και αναδεικνύει την προσωπικότητα σας. Οι άντρες δείχνουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό για τα μαλλιά τους. Αρχίζουν να υιοθετούν στιλάτα κουρέματα και να περιποιούνται τα μούσια τους.

Κι αυτό γιατί οι κομμωτές σε όλο τον κόσμο επιμένουν ότι τα μαλλιά είναι σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης ενός άντρα. Είτε έχετε μακριά είτε κοντά μαλλιά, μπορείτε πάντα να πειραματίζεστε με το κούρεμα σας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες τάσεις ώστε να επιλέξετε το κούρεμα που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα σας.

1. Με φουσκωμένη κορυφή2. Με σβήσιμο στο πλάι και πιο μακριά μαλλιά στην κορυφή3. Με κότσο στην κορυφή και κοντά μαλλιά στο πλάι4. Μακριά φράντζα και ξυρισμένα μαλλιά στο πλάι5. Μοϊκάνα6. Με σβήσιμο στο πλάι και μπούκλες στην κορυφή7. Με φουσκωτή φράντζα στο πλάι8. Φουσκωμένα μαλλιά στην κορυφή και αχνό σβήσιμο στο πλάι9. Κότσος και μούσια10. Κοντά μαλλιά στο πλάι και μεσαίο μήκος στην κορυφή11. Κλασικό κοντό κούρεμα12. Κλασικά, ανακατεμένα μακριά μαλλιά και μούσια13. Μακριά καρφάκια και σβήσιμο στο πλάι14. Ξυρισμένα πολύ κοντά15. Μακριά φράντζα και κοντά στο πλάιΠηγή : fanpage.gr

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας