από τα πιο εντυπωσιακά...................................... - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

από τα πιο εντυπωσιακά......................................


 
 Η τεχνητή λίμνη Abraham Lake βρίσκεται στους πρόποδες της καναδικής οροσειράς Βραχώδη Όρη και αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή σημεία ανάμεσα στους φωτογράφους.
Το θέαμα που παρουσίασε πριν λίγες μέρες είναι από τα πλέον σπάνια αλλά και από τα πιο εντυπωσιακά, καθώς φυσαλίδες αέρα που εγκλωβίστηκαν στο νερό πάγωσαν σε θερμοκρασίες -30 βαθμούς Κελσίου.

 
 Φωτογραφία cermivelli
Το κάστρο Trosky είναι ένα από τα πιο φημισμένα κάστρα της Τσεχίας. Τα ερείπια του βρίσκονται πάνω σε δύο ηφαιστειογενείς κορυφές, ύψους 47 και 57 μέτρων. Στην χαμηλότερη κορυφή υπάρχει ένα διώροφο κτίσμα που ονομάζεται "Baba" και στην ψηλότερη κορυφή υπάρχει ένα τετράπλευρο οικοδόμημα, γνωστό ως "Panna". Το κάστρο, το οποίο χρονολογείται από το δεύτερο μισό του 14ου αιώνα, είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής "Český ráj"-"Παράδεισος της Βοημίας".



 Φωτογραφία Vyacheslav Stepanyuchenko
Το κάστρο με το όνομα "Φωλιά χελιδονιού" βρίσκεται κοντά στη Γιάλτα, στη χερσόνησο της Κριμαίας στην Ουκρανία. Χτίστηκε μεταξύ 1911-1912 πάνω σ' έναν βράχο ύψους 40 μέτρων. Το κάστρο έχει θέα στο ακρωτήριο Ai-Todor στη Μαύρη Θάλασσα. Είναι σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της Κριμαίας και σύμβολό της.


 
 Στην κορυφή του ηφαιστειογενούς λόφου Taung Kalat, σε ύψος 737 μέτρα, είναι χτισμένο ένα βουδιστικό μοναστήρι. 777 σκαλοπάτια οδηγούν στην κορυφή του λόφου. Η θέα που προσφέρει είναι μοναδική.

 
 εντυπωσιακά όρη του Άτλαντα στο Μαρόκο




Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας