Εντυπωσιακά μπαρ απ όλο τον κόσμο που κάνουν τα βράδια αξέχαστα - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Εντυπωσιακά μπαρ απ όλο τον κόσμο που κάνουν τα βράδια αξέχαστα


Alcatraz ER 


Αυτά τα εντυπωσιακά μπαρ από όλο τον κόσμο και να κάνουν κάθε βράδυ αξέχαστη με Tennessee Honey Jack Daniel του.


Alcatraz ER είναι ένα από τα παλαιότερα από τα πολλά θεματικά εστιατόρια του Τόκιο μπαρ και, και μπορεί να είναι η wackiest μία. Οι επισκέπτες στο μπαρ αντιμετωπίζονται με μια εμπειρία παρόμοια με εκείνη του check-in σε μια ψυχική φυλακή: οι σερβιτόρες - ντυμένες ως νοσοκόμες, φυσικά - θα χειροπέδες και να σας κλειδώσουν σε ένα κελί όπου θα σερβίρονται μια σειρά από τρομακτικά τρόφιμα και κοκτέιλ .


Red Sea Star Bar

Red Sea Star Bar



Μπορείτε, τέλος, να μάθετε τι αυτό το μικρό καβούρι ήταν μιλάμε όταν τραγούδησε το "Under The Sea," όλα απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ. Σε απόσταση 6 μέτρων ... καλά ... κάτω από τη θάλασσα, το εστιατόριο και το μπαρ προσφέρει απαράμιλλη θέα της γύρω θαλάσσιας ζωής.

Πού θα το βρείτε: Eilat, Ισραήλ

Το HR Giger Bar Alien

Το H.R. Giger Bar Alien

Σίγουρα, αυτές οι καρέκλες μπορεί να είναι λίγο άβολα και όλα τα κόκαλα, στον τοίχο είναι λίγο τρομακτικό, αλλά πόσο εντυπωσιάστηκα ημερομηνία σας θα ήταν αν τους πάρει εδώ για ένα βραδινό ποτό.
Πού θα το βρείτε: Chur, Ελβετία

Το Ice Bar μέσα στο ξενοδοχείο Ice

Το Ice Bar μέσα στο ξενοδοχείο Ice


Το όνομα τα λέει όλα. Μια γραμμή που χάραξαν από ένα τεράστιο μπλοκ πάγου, εντός ενός ακόμη huger ξενοδοχείο πάγου. Αυτό το ξενοδοχείο είναι χαραγμένη κάθε Δεκέμβριο, και διαβεβαιώνει ότι οι επισκέπτες που διαμένουν εκεί όχι μόνο να απολαύσουν ένα δροσερό ποτό στο όμορφο μπαρ από πάγο, αλλά ότι οι θερμοκρασίες στα δωμάτιά τους θα παραμείνει ένα πολύ βιώσιμα - 5 βαθμούς Κελσίου.

Πού θα το βρείτε: Κεμπέκ, Καναδάς.

Eternity, The Bar Coffin

Eternity, The Bar Coffin


Όχι μόνο αυτό το γιγαντιαίο φέρετρο από ξύλο κατέχουν το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο φέρετρο, είναι επίσης ένα πλήρως bar λειτουργία. Η διακόσμηση είναι μέσα εξίσου τρομακτικό με μικρότερες φέρετρα, υπερμεγέθη στεφάνια λουλουδιών και την εκκλησία-όπως ο φωτισμός που διοργανώνονται καθ 'όλη.

Πού θα το βρείτε: Truskavets, Ουκρανία.

Lounge Alux στο Μεξικό

Alux Lounge στο Μεξικό

Αν μια γραμμή που χάραξαν πάγου δεν είναι η ταχύτητά σας, ίσως μια γραμμή που χάραξαν ενός αρχαίου σπηλαίου θα απευθύνονται σε σας. Η Alux Lounge, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία είναι ένας προορισμός για τους τουρίστες και τους ντόπιους που αναζητούν για να χαλαρώσετε σε ένα περιβάλλον το ένα του-ένα είδος.
Πού θα το βρείτε: Πλάγια Ντελ Κάρμεν, Μεξικό

  The Bar Κλινική

Η Bar ​​Κλινική


Οι επιχρυσωμένο αναπηρικές καρέκλες γύρω από τα τραπέζια έξω από την κλινική είναι μόνο ένα από τα πολλά ιατρικά-θεματικά στοιχεία του αυτό το μπαρ. Στο εσωτερικό, θα βρείτε τα χάπι διαμορφωμένα δωμάτια που περιέχουν θαλάμους που μοιάζουν με νοσοκομειακά κρεβάτια, και τα ποτά σερβίρονται είτε μέσω σταλαγματιές ή δοκιμαστικούς σωλήνες.

Πού θα το βρείτε: Σιγκαπούρη

Madame Claude

Madame Claude


Το Βερολίνο είναι ευρέως γνωστό ως ένα κομβικό σημείο για τη νυχτερινή ζωή και την ηλεκτρονική μουσική, έτσι δεν είναι καμία έκπληξη ότι θα βρείτε ένα ασυνήθιστο μπαρ / music venue βρίσκεται εκεί. Madame Claude μπορεί να φαίνεται σχετικά χαλαρή με την πρώτη ματιά, ειδικά από το Βερολίνο πρότυπα, αλλά έχουν ένα πάρα πολλά και ίσως να αποπροσανατολιστούν. Το σύνολο του μπαρ είναι διακοσμημένο με καρέκλες, έπιπλα και φωτιστικά κρέμονται ανάποδα από την οροφή και τους τοίχους.

Πού θα το βρείτε: Βερολίνο, Γερμανία.

Στο μπαρ με θέα Sky

Το μπαρ Sky View


Το δίδυμο των φουτουριστικό σήραγγες που οδηγούν στην Bar Sky View είναι εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος που έχουμε συμπεριέλαβε σε αυτή τη λίστα. Το μπαρ, όπως το όνομά του θα προτείνει, βρίσκεται στον 27ο όροφο του ξενοδοχείου πολυτελείας περίπου 200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το οποίο προσφέρει στους πελάτες μια εκπληκτική θέα τόσο τα σύννεφα πάνω και κάτω από τον ωκεανό.

Πού θα το βρείτε: Στο εσωτερικό του Burj Al Arab του Ντουμπάι ξενοδοχείο

The Pub Sunland

Η Pub Sunland

Το εσωτερικό του Pub Sunland δεν είναι πολλά για να μιλάμε, ένα μικρό μπαρ, όπου ένας μπάρμαν μπορεί να φιλοξενήσει μια χούφτα επισκέπτες, αλλά υπάρχει ένας λόγος γι 'αυτό: αυτό που βρίσκεται μέσα σε ένα δέντρο. Το δέντρο Baobab στο οποίο η παμπ ήταν λαξευμένη πιστεύεται ότι είναι περίπου 6.000 χρόνια παλιά.
Πού θα το βρείτε: Limpopo Province, Νότια Αφρική   πηγη

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας