τα 50 τρελά, και πιο ασυνήθιστα ξενοδοχεία στον κόσμο: - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

τα 50 τρελά, και πιο ασυνήθιστα ξενοδοχεία στον κόσμο:



Ψάχνετε για ένα μέρος λίγο διαφορετικό για να μείνετε στις διακοπές σας; Φανταστήκατε ποτέ να περάσετε τη νύχτα σε ένα δωμάτιο μέσα σε ένα αντίγραφο Δούρειος ίππος, ή στο πιλοτήριο ενός Boeing 747;

Έτσι απελευθερωθούν από τις αλυσίδες ξενοδοχείων και να έχουν μια one-of-a-kind εμπειρία σε ένα από τα ασυνήθιστα ξενοδοχεία στον κόσμο. με την εκκεντρική εμφάνιση  τα ξενοδοχεία ενδέχεται να μην προσφέρουν άνεση 5 αστέρων, αλλά με τους έξω από τα συνηθισμένα δομών, που θα κάνει τις επόμενες διακοπές σας πραγματικά να ξεχωρίζουν. Μερικά από τα ξενοδοχεία είναι τόσο εκκεντρικά που μπορεί να καταλήξει να είναι μια έλξη τους. Έτσι, εδώ είναι μια επιλογή από τα κορυφαία 50 πιο τρελά, και πιο ασυνήθιστα ξενοδοχεία στον κόσμο:
1 - Το Dog Bark Park Inn - ΗΠΑ
 

 In The Bark Park Ξενώνας Dog μπορείτε να κοιμηθείτε μέσα στο μεγαλύτερο beagle στον κόσμο.
2 - Μοντάνα Mágica Lodge (Magic Mountain Lodge) - Χιλή
Magic Mountain Hotel, είναι ένα ηφαίστειο που μοιάζει με το ξενοδοχείο που αναβλύζει το νερό από την κορυφή του, αντί της λάβας, και είναι προσβάσιμη μόνο από μία γέφυρα σχοινί.
3 - Ξενοδοχείο με Δωρεάν Spirit Σφαίρες - Καναδά
Ξενοδοχείο με Δωρεάν Spirit Σφαίρες προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περάσουν τη νύχτα σε κίτρινο σφαιρικά δεντρόσπιτα κρέμονται στον αέρα ανάμεσα στα δέντρα.
4 - Μπορεί Sleep Hotel - Δανία
Ανοίξτε μόνο τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Μουσικής Skanderborg, το απίστευτο μπορεί να κοιμηθεί καταλύματα είναι διώροφο κουτιά μπύρας αλουμινίου, μεγέθους έως 12,5 μέτρα ύψος.
5 - The Hobbit Motel, Woodlyn Park - Νέα Ζηλανδία
The Hobbit Motel βάζετε μέσα Μέσης Γης κόσμο του Τόλκιν. Αυτή η υπόγεια hobbit-εμπνευσμένο ξενοδοχείο διαθέτει κυκλικά παράθυρα σπρώχνει πάνω από το έδαφος. Ακόμα κι αν δεν είστε 3-πόδι ψηλό όπως τα χόμπιτ, τα δωμάτια μοτέλ προσφέρουν μια άνετη διαμονή.
6 - Φωλιά του πουλιού - Treehotel - Σουηδία
Φωλιά του Πουλιού, στο Treehotel, δεν είναι τίποτα, αλλά μια γιγαντιαία φωλιά πουλιού, όπου μπορείτε να κοιμηθείτε μέσα ρουστίκ αντιθέσεις εξωτερικό του με την αποκλειστική και ευρύχωρο περιβάλλον μέσα.
7 - Gagudju Crocodile Holiday Inn-Αυστραλία
Gagudju Crocodile Holiday Inn έχει μοναδικό σχήμα για να αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα και φοβούνται τα ζώα στην Αυστραλία, ο κροκόδειλος αλμυρού νερού.
8 - Spirit Hotel ή Crazy Hotel - Σλοβακία
Spirit Hotel είναι ένας εκκεντρικός γραφικό ξενοδοχείο που διαθέτει ένα τρελό αφηρημένη αρχιτεκτονική. 
9 - Η Mirrorcube - Treehotel - Σουηδία
Το περίεργο σουίτα Mirrorcube, στο Treehotel, είναι ένα ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο, το οποίο είναι κρεμασμένα γύρω από τη βάση του δέντρου. Οι εξωτερικοί καθρέφτες αντανακλούν τον περιβάλλοντα χώρο και να δημιουργήσει ένα καμουφλαρισμένο καταφύγιο που εκπέμπουν μια θέα 360 μοιρών.
10 - Das Park Hotel - Αυστρία
Το άνετο και λειτουργικό Das Park Hotel ήταν απίστευτο κατασκευασμένη από ανθεκτικό σωλήνες αποχέτευσης.
11 - Το Σπίτι στα σύννεφα - Αγγλία
Το Σπίτι στα σύννεφα είναι ένα ασυνήθιστο πενταώροφο σπίτι διακοπών χτισμένο στην κορυφή ενός 30.000 γαλόνι πύργο του νερού, προκειμένου να μεταμφιεστεί.
12 - Το Everland Hotel - Yverdon - Λειψία - Παρίσι
Το ξενοδοχείο Everland είναι ένα touring ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε σταθμεύσει σε ασυνήθιστα μέρη με καταπληκτική θέα, όπως και η οροφή του Palais de Tokyo (με καταπληκτική θέα στον Πύργο του Άιφελ), στο Παρίσι. Το 2009, έχει ταξιδέψει στην Ελβετία και δεν λειτουργεί ως ξενοδοχείο από τότε. 
13 - CasAnus Hotel - Βέλγιο
Το περίεργο CasAnus είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κοιμούνται σε ένα γιγαντιαίο αντίγραφο του ανθρώπινου εντέρου συμπεριλαμβανομένου ενός πρωκτό.
14 - Les Nids du Parcabout ξενοδοχείο Tree (φωλιές Parcabout του) - Γαλλία
Les Nids du Parcabout είναι σφαιρικές φωλιές κατασκευασμένα από ξύλο και καμβά, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν περάσετε τη νύχτα σε 4-σε-8-μετρητή υψηλό ανάμεσα στα πεύκα.
15 - Γυαλί Igloos - Kakslauttanen Hotel & Igloo Village - Φινλανδία
The Glass Igloo, στο Ξενοδοχείο Kakslauttanen, προσφέρει στους επισκέπτες απίστευτη θέα τα όμορφα φώτα Βόρεια από τη ζεστασιά και την άνεση του ιγκλού τους.
16 - Yellow Submarine Ξενοδοχεία - Αγγλία
Yellow Submarine ξενοδοχείο είναι ένα μικρό πλωτό ξενοδοχείο, ζωγραφισμένα να μοιάζουν με το περίφημο The Beatles'song.
17 - Το Δωμάτιο Ufo - Treehotel - Σουηδία
Το δωμάτιο Ufo στο Treehotel συνίσταται σε ένα ιπτάμενο δομή accomoddation ξενοδοχείο πιατάκι.
18 - Poseidon Undersea Resort - Νησιά Φίτζι
Poseidon Undersea Resort είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται σε βάθος 12 μέτρων, στο βυθό. Είναι η πρώτη μόνιμη υποβρύχια συγκρότημα στον κόσμο, προσφέροντας καταπληκτική θέα της θαλάσσιας ζωής που το περιβάλλει.
19 - Wigwam Motel, Αριζόνα-ΗΠΑ
Το Motel Wigwam είναι μια ομάδα των 15 indian-όπως αίθουσες teepees κατασκευασμένα από χάλυβα και σκυρόδεμα που προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις.
20 - Baumhaus Hotel - Γερμανία
Baumhaus ξενοδοχείο είναι ασυνήθιστο, όχι μόνο επειδή μπορείτε να περάσετε το βράδυ ψηλά στις κορυφές των δέντρων, αλλά και για το γεγονός ότι ένα τρελό ρουστίκ ύφος, με έντονα χρώματα στους τοίχους και off-γωνία παράθυρα.
21 - Errante Guest House - Χιλή
Ο Ξενώνας Errante είναι μια πολύ μοναδική δομή, χτισμένο με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με το μέρος είναι σχετικά απλά να πέφτουν κάτω και να συντρίψει σας κάθε δευτερόλεπτο.
22 - Το Boat Hotel στο Cocoa Island Resort - Μαλδίβες
Το ξενοδοχείο Boat, στο Cocoa Island Resort, είναι ένα πολύ ασυνήθιστο πλοίο στιλ θάλασσα κατοικία μπανγκαλόου, το οποίο εντάσσεται στο βυθό της θάλασσας με πόλους πεύκα.
23 - V-House Jungle Hotel - Μεξικό
V-σπίτια είναι υποχωρήσεις ζούγκλα σε σχήμα ανεστραμμένου piramide ή "V" γέννησαν, έχουν ανοιχτά παράθυρα σε όλες τις πλευρές.
24 - Zhangzhou Wei Qun Lou Inn - Κίνα
Το πανδοχείο, με τέσσερις κυκλικές κατασκευές γύρω από μια κεντρική πλατεία, προσφέρει την ευκαιρία να μείνετε σε ένα αρχαίο κτίριο Fujian Tulou. Το 2008 μια σειρά παρόμοιων κτιρίων δηλώθηκαν από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
25 - Tarelka Hotel - Ρωσία
Tarelka Hotel είναι ένα ξενοδοχείο παρόμοιων UFO που πραγματικά μοιάζει με ένα διαστημόπλοιο προσγειώθηκε από άλλο πλανήτη.
26 - Air Hotel - Ώρα Circus - Βέλγιο
Air Hotel διαθέτει ιδιότροπη δωμάτια φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά και να ανασταλεί σε διαφορετικό ύψος από το έδαφος. Οι πιο παράξενες δομές μοιάζουν με τεράστιες lanternas και ξύλινα κουκούλια με φεγγίτες από γυαλί.
27 - Trulli Holiday Hotel - Ιταλία
Trulli είναι πέτρινα σπίτια που διαθέτουν μια συγκεκριμένη αρχιτεκτονική δομή με στέγες κώνου. Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, είναι η παραδοσιακή κατοικία των ντόπιων.
28 - Capsule Hotel - Ολλανδία
Ξενοδοχείο με κάψουλες είναι φτιαγμένο από λοβό επιβίωσης εξέδρα άντλησης πετρελαίου. Αυτές οι ασυνήθιστες πορτοκαλί καταλύματά μπορεί να επιπλέει σε διαφορετικές τοποθεσίες.
29 - Juvet Ξενοδοχείο Landscape - Νορβηγία
Juvet Ξενοδοχείο τοπίο έχει μοντέρνο σχεδιασμό με καμπίνες από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στην έρημο που τους περιβάλλουν.
30 - Palacio de Sal (Salt Palace) - Βολιβία
Palacio de Sal είναι ένα μοναδικό ξενοδοχείο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από το αλάτι. Πήρε ένα εκατομμύριο μπλοκ αλατιού μέτρησης 14 ίντσες για να κατασκευάσει τα πάντα, ακόμα και τα κρεβάτια, καρέκλες, και σάουνα.
31 - Mira Mira Fantasy Διαμονή - Αυστραλία
Mira υποχωρήσεις Mira τη φαντασία σας άγρια ​​με τα χρώματα και τα σχήματα σχεδιασμού. Μπορείτε να κοιμηθείτε σε ένα γλυπτό το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα δέντρα ή σε μια σπηλιά από την είσοδο την πόρτα στο στόμα της Magog.
32 - Costa Verde Hotel - Κόστα Ρίκα
Το σπίτι άτρακτος 727 είναι μια ασυνήθιστη σουίτα του Hotel Costa Verde ότι οι πίδακες έξω σε 50 πόδια από το θόλο ζούγκλα. Όταν κοιτάς έξω από τα παράθυρα του τρύγου ανακαινισμένο Boeing θα αισθανθείτε σαν να πετάτε.
33 - Corona Save the Beach Ξενοδοχείο - Διάφορα Τοποθεσίες
Corona Save the Beach είναι ένα ξενοδοχείο που εντελώς έξω από τα σκουπίδια που συλλέγονται από τις παραλίες, προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των σκουπιδιών στις παραλίες. Οι προθέσεις εκστρατεία για να καθαρίσει μια παραλία, επιλέγονται από τις ψήφους στο διαδίκτυο, ανά έτος.
34 - La Balade des αγαλματιδίων Hotel - Βέλγιο
La Balade des αγαλματιδίων είναι ένα φανταστικό θέμα του ξενοδοχείου, με τη μεσαιωνική διακόσμηση, όπου μπορείτε να περάσετε τη νύχτα σε μια σουίτα δούρειος ίππος.
35 - Kolarbyn Eco Lodge - Σουηδία
Kolarbyn Eco Lodge ονομάζεται πιο πρωτόγονο ξενοδοχείο της Σουηδίας. Οι καμπίνες είναι με τη μορφή των παραδοσιακών καλύβες των δασών στο δάσος.
36 - Sandcastle Hotel - Αγγλία
Sandcastle ξενοδοχείο ήταν ένα απίθανο γιγαντιαίο υπαίθριο ξενοδοχείο sandcastle κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από άμμο στην παραλία Weymouth. Ήταν κατεδαφίστηκε λίγο μετά την ολοκλήρωσή του, το 2008, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.
37 - Attrap Reves Bubble Hotel - Γαλλία
Attrap Ξενοδοχείο Bubble Reves, με διαφανείς καλύβες της, κατασκευασμένα από πλαστικό, προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία sleepping άνετα κάτω από τα αστέρια και με πανοραμική θέα στη γύρω ύπαιθρο. Υπάρχουν διάφορες αίθουσες, όπως ότι σε όλη τη Γαλλία.
38 - Hang Nga Guesthouse and Art Gallery (Dalat Crazy House Hotel) - Βιετνάμ
Hang Nga Guesthouse είναι ένα περίεργο παραμύθι δεντρόσπιτο που έχει απρόσμενες ανατροπές και τις στροφές, με παραδόξως σχήματος γυάλινα ανοίγματα.
39 - Icehotel - Σουηδία
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία πάγου στον κόσμο, Icehotel, στη Σουηδία, είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χιόνι και πάγο (ακόμα και τα κρεβάτια!). Το κτίριο λιώνει και ξαναχτίστηκε κάθε χειμώνα.
40 - Elephant Villa - Kumbuk River Resort - Σρι Λάνκα
Ο Ελέφαντας Βίλα στο Kumbuk River Resort είναι ένα 2-ιστορία eco-lodge κατασκευασμένο από γρασίδι και κλαδάκια σε σχήμα ενός γιγαντιαίου ελέφαντα, όπου μπορείτε να κοιμηθείτε μέσα
41 - Ξενοδοχείο Sidi Driss - Τυνησία
Hotel Sidi Driss έχει σχεδιαστεί ως ένα τυπικό Berber τρωγλοδύτης υπόγειο κτίριο. Το ξενοδοχείο έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες τοποθεσίες γυρισμάτων του Star Wars.
42 - Villa Cheminée Hotel - Γαλλία
Villa Cheminée είναι ένα ασυνήθιστο ξενοδοχείο που ήταν πάνω στην κορυφή ενός 15 μέτρων πύργο της βιομηχανικής. Φωτογραφία: dalbera - Flick
43 - MuseuMotel - Bubble House - Γαλλία
Η MuseuMotel διαθέτει λευκό φουτουριστικό-όπως λοβό, όλα διακοσμημένα με διαφορετικό θέμα. Φωτογραφία: Tourisme-Lorraine - Flickr
44 - Eco Camp Παταγονία - Χιλή
Eco Camp Patagonia διαθέτει βιώσιμη γεωδαιτικούς θόλους, με τη μορφή των αρχαίων κατοικιών φυλής Kaweskar, που βρίσκεται στην καρδιά της Παταγονίας έρημο. Είναι δυνατόν να θαυμάστε τον έναστρο ουρανό μέσα από τα παράθυρα οροφής τους.
45 - Utter Inn - Σουηδία
Utter Inn είναι ένα παραδοσιακό σουηδικό σπίτι σκαρφαλωμένο σε μια μικρή εξέδρα στην επιφάνεια μιας λίμνης. Αυτό το μικρό πλωτό κόκκινη καλύβα σας οδηγεί σε ένα 3-μετρητής-κάτω υποβρύχια καταλύματα. 
46 - Earthship Ξενοδοχείο Biotecture - ΗΠΑ
Biotecture Earthship προσφέρει μια εμπειρία που ζουν σε ένα πραγματικά σύγχρονο, πλήρως βιώσιμη σπίτι. Κατασκευασμένο από φυσικά και ανακυκλωμένα υλικά, τα σπίτια είναι αλλόκοτη σχεδιαστεί.
47 - Zum Prellbock Kofftel Bed and Breakfast - Ξενοδοχείο βαλίτσα - Γερμανία
Ο εκκεντρικός Zum Prellbock Kofftel είναι ένα μεγάλου μεγέθους καμπίνα βαλίτσα. Είναι εκπληκτικό το πόσο θα μπορούσε να είναι συσκευασμένα σε αυτήν την τσάντα. Εδώ είναι η ευκαιρία σας για να λάβει κάποιος στις διακοπές μαζί σας στη βαλίτσα σας.
48 - Jules Undersea Lodge - ΗΠΑ
Όπως Jules Undersea Lodge είναι εντελώς υποβρύχια, θα πρέπει να βουτήξει 5 μέτρα από τον πυθμένα ενός τροπικού λιμνοθάλασσα για να εισέλθουν εκεί.
49 - Snow Castle Hotel - Φινλανδία
Η απίστευτη Hotel Castle Snow είναι το μεγαλύτερο φρούριο χιόνι στον κόσμο, και ξαναχτίστηκε κάθε χειμώνα με μια διαφορετική αρχιτεκτονική.
50 - Το Δωμάτιο Boot and Breakfast - Νέα Ζηλανδία
 

Το Bed and Breakfast Boot είναι ένα διώροφο εξοχικό σπίτι στο σχήμα ενός γιγαντιαίου εκκίνησης ότι τα ζευγάρια μπορούν να κοιμηθούν μέσα

  πηγη

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας