Η πιο γραφική διαδρομή στον Καναδά η πιο γραφική διαδρομή στη γη - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Η πιο γραφική διαδρομή στον Καναδά η πιο γραφική διαδρομή στη γη





Υπάρχει ένας δρόμος στον Καναδά που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα. Τ ο 232 χιλιομέτρων Icefields Parkway.

Ένας δρόμος που αντλεί 100.000 οχήματα το μήνα με τα πανύψηλα βουνά,τις παγωμένες μπλε λίμνες και παγετώνες με γυαλιστερούς κρύσταλλους.

Ένας δρόμος που είναι πολύ πιθανόν η πιο γραφική διαδρομή στη γη και πρέπει να είναι για σας οδικό ταξίδι .

Βαθμολογήθηκε ως μία από τις κορυφαίες μονάδες στον κόσμο από το περιοδικό Conde Nast Traveller, το Icefields Parkway (Highway 93 North) συνδέει τη λίμνη Louise για Τζάσπερ στην Αλμπέρτα του Καναδά. Το σύνολο του δίσκου μπορεί να γίνει μέσα σε 3 ώρες.


Ένας δρόμος σαν αυτό απαιτεί χρόνο  για να εξερευνήσετε, να σταματήσετε, να φωτογραφίσετε. Και ενώ υπάρχουν πολλά μέρη για τα οποία θα πρέπει να τραβάτε απο το αυτοκίνητο , εδώ είναι
 top 5 θέσεις μας να σταματήσουμε.



1. Columbia Icefield / Athabasca Glacier






Είναι μια εύκολη διαδρομή με αυτοκίνητο από Jasper στο μεγαλύτερο icefield στα Βραχώδη Όρη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας στο Columbia Icefield Glacier Discovery Centre και να κλείσετε μια περιήγηση στο λεωφορείο δεξαμενή που μοιάζει με το Athabasca Glacier. Είναι μια απότομη βόλτα μέχρι τον παγετώνα, αλλά από τη στιγμή που σταθμεύουν έχετε ελεύθερο χρόνο για να περπατήσετε γύρω γύρω

Αλλά ο χρόνος εξαντλείται. Η Athabasca Glacier έχει χάσει το 60% του όγκου του κατά τα τελευταία 170 χρόνια, και οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα φύγει τελείως σε 70 χρόνια. Έτσι, φροντίστε να το δείτε, ενώ μπορείτε ακόμα.









2. Water Falls

Υπάρχουν δύο καταρράκτες θέλετε να βγείτε από το αυτοκίνητο, μεταξύ των πολλών.

Athabasca Falls



Μια μικρή απόσταση από Jasper είναι αυτή η κατηγορία 5 καταρράκτη με πτώση 80 πόδια.
Τιρκουάζ ζαφείρι το νερό του είναι μαγευτική.




Sunwapta Falls

sm_y_IMG_7934-2




Με πτώση 61 πόδια, το Sunwapta Falls αποτελείται από μια άνω και κάτω φθινόπωρο με μια αύξηση που θα σας πάρει αρκετά κοντά για να νιώσετε την ομίχλη.




3. Λέικ Λουίζ




sm_y_IMG_0149-2




Lefroy παγετώνα λιώνει σε ένα απίστευτα γραφικά και λαδί στη λίμνη. Μια από τις πιο ρομαντικες λίμνες για να επισκεφθείτε στην περιοχή, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, όταν τα λευκά-κορυφώθηκε στα βουνά δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και γαλήνιο τοπίο.




4. Bow λίμνη

sm_y_IMG_0272-2




Ένα από τα πιο υποτιμηθεί σημεία στο Icefields Parkway. Θα βρείτε Bow λίμνη κοντά στο νότιο άκρο σε περίπου υψόμετρο 6,299 πόδια. Απερίγραπτης η ομορφιάς της είναι η καλύτερη που έχουν καταγραφεί κάτω από τον ήλιο.




5. Peyto λίμνηsm

sm_y_IMG_0296-2



Όπως και αν μια πεζοπορία 10 λεπτών με τα πόδια μέσα από ένα χιονισμένο χώρα των θαυμάτων δεν ήταν αρκετά διασκεδαστικό, όταν φτάσετε σε υψόμετρο 6.102 ποδιών θα ανταμείβονται στη Σύνοδο Κορυφής Bow με την τέλεια θέα στη λίμνη Peyto.

Παίρνει πολύ περισσότερο από 3 ώρες για να δει όλη την ομορφιά κατά μήκος του Icefields Parkway, την πιο γραφική διαδρομή στον Καναδά.

Μείνετε σε Λέικ Λουίζ ή Banff και να εξερευνήσετε τη νότια τέντωμα και να το παρακολουθούμε με διαμονή σε Jasper για το βόρειο τμήμα. Όμως, ανεξάρτητα από τον τρόπο που το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι οι παραπάνω 5 στάσεις βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας.

sm_y_IMG_0185-2



πηγη

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας