Πως θα παμε διακοπες σε 30 χρονια - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Πως θα παμε διακοπες σε 30 χρονια


Ένα τέλειο αεροπλάνο για ταξίδια




© Eric Almas


Eric Almas σχεδίασε ένα οικολογικά καθαρό και αθόρυβο αεροσκάφος με ένα διαφανές κορυφή που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

πλωτή ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ




© Vincent Callebaut


Lilypad, ένα πλωτό έργο της πόλης από τον Vincent Callebaut, είναι μια απάντηση στο σημαντικό ερώτημα σχετικά με την άνοδο της στάθμης των ωκεανών. Αυτή η τέλεια πόλη μπορεί να φιλοξενήσει 50.000 άτομα. Τρέχει για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (αιολική, ηλιακή ακτινοβολία, παλιρροιακές δυνάμεις, και άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας), και ακόμη και συλλέγει το νερό της βροχής.




© Vincent Callebaut


Αυτή η πόλη έχει χώρους εργασίας για όλους, καθώς και για ψώνια, ξεκούραση και χώρους ψυχαγωγίας. Αυτό είναι πιθανώς ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζούμε σε αρμονία με τη φύση!

Πετώντας κήπους




© Vincent Callebaut


Όπως αποδεικνύεται, πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε ένα καθαρό και υγιή πλανήτη, και αυτή η ιδέα το αποδεικνύει. Aerostation και η κηπουρική είναι οι λέξεις κλειδιά σε ένα άλλο έργο του Vincent Callebaut. μελλοντική δημιουργία του - υδρογενάση - είναι ένα υβρίδιο ενός ουρανοξύστη, αερόπλοιο, βιοαντιδραστήρα, και κρεμαστούς κήπους για τον καθαρισμό του αέρα.

το μπούμερανγκ




© Ken Oltheius


Είναι ένα είδος κινητής λιμάνι το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει ένα ολόκληρο θέρετρο με τις επιλογές ψυχαγωγίας της. Boomerang είναι σχεδόν ένα πραγματικό νησί, και έχει τη δική του πηγή ενέργειας.

η Ιστιοπλοΐας




© Zaha Hadid


Για να δημιουργήσετε αυτό το γιοτ, σχεδιαστής Zaha Hadid πήρε έμπνευση από τον υποβρύχιο κόσμο. Εκεί είδε τις δομές και τις μορφές που χρειαζόταν, και εκείνη τους που χρησιμοποιούνται στη δημιουργική δουλειά της. Αυτό το γιοτ θυμίζει ενός εξωσκελετού, και φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακό, τόσο εντός όσο και εκτός.

Ένα πολυτελές αεροσκάφος κρουαζιέρα




© Mac Byers


Φαίνεται ότι ήρθε σε μας από το Star Wars, αλλά με καλές προθέσεις. Ο στόχος ότι σχεδιαστής Mac Byers επιδιώκεται ήταν να δημιουργηθεί ένα άνετο μέσο μεταφοράς για ταξίδια, όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χαλαρώσετε πλήρως.




© Mac Byers


Φαίνεται αρκετά φουτουριστικό εσωτερικό. Υπάρχει μια πολύ χώρο, φωτεινά χρώματα, και την εντυπωσιακή θέα του τοπίου. δεν θα μπορούσε απλά να πέσει στην αγάπη με αυτό; Αυτό το έργο μας δίνει την ευκαιρία να ρίξετε μια φρέσκια ματιά σε αερόπλοια.

Μια ελεγχόμενη τροπικό νησί




© σχεδιασμού γιοτ νησί


Αυτό το θαύμα δημιουργήθηκε από την εταιρεία London Yacht νησί Σχεδιασμού. Φαίνεται να είναι ένα πραγματικό πλωτό τροπικό νησί, η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει τη δική του καταρράκτη, μια πισίνα με διαφανή πυθμένα, και ακόμη και ένα μικρό ηφαίστειο.

Δρόμους του Μονακό




© σχεδιασμού γιοτ νησί


Εδώ είναι ένα άλλο έργο με γιοτ νησί Σχεδιασμού, το οποίο θα θέλατε λάτρεις του Μονακό. Αυτό το πολυτελές πλοίο περιλαμβάνει πολλά γνωστά αξιοθέατα του Μονακό: την πολυτέλεια Hôtel de Paris, το καζίνο του Μόντε Κάρλο, το εστιατόριο Café de Paris, και ακόμη και μια πίστα go-cart που μοιάζει με τη διαδρομή Grand Prix στο Μονακό.

Ένα γιγαντιαίο πλοίο της πόλης




© GriffinIncorporated


Τι θα λέγατε για μια τεράστια πλωτή πόλη; Εδώ είναι Atlantis II, το οποίο θα μπορούσε να συγκριθεί σε μέγεθος με το Central Park της Νέας Υόρκης. Η ιδέα μας εκπλήσσει πραγματικά με το πεδίο εφαρμογής της.

Ένα καταπράσινο νησί που καθαρίζει γλυκού νερού




© Vincent Callebaut


Physalia είναι ένα πλωτό κήπο που σχεδιάστηκε για να καθαρίσει τα ποτάμια και να παρέχουν σε όλους με γλυκό νερό εξαιρετικής ποιότητας.Το πλοίο είναι εξοπλισμένο με ένα βιολογικό φίλτρο και χρησιμοποιεί κήπους για τον καθαρισμό του νερού.




© Vincent Callebaut


Επιπλέον, αυτό το τέλειο πράσινο νησί με καθαρό αέρα μπορεί να είναι ένα μεγάλο θέρετρο.

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας