"Βιάγκρα" στα βουνά! - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

"Βιάγκρα" στα βουνά!







Η εξόρμηση στα βουνά του Νεπάλ προς αναζήτηση ενός σπάνιου είδους μανιταριού που θεωρείται αφροδισιακό και είναι γνωστό ως "το βιάγκρα των Ιμαλαΐων" έχει.. αδειάσει τα σχολεία των αγροτικών περιοχών της χώρας.

Γονείς, μαθητές, ακόμα και εκπαιδευτικοί παράτησαν τα πάντα για να αναζητήσουν το "γιαρσογκούμπα", το μανιτάρι αυτό που δεν φύεται παρά μόνο σε ορισμένες πλαγιές των Ιμαλαΐων και σε ένα οροπέδιο του γειτονικού Θιβέτ.

Το μανιτάρι αυτό είναι περιζήτητο στην Ασία, ειδικά στην Κίνα, όπου χρησιμοποιείται και για τη θεραπεία ασθενειών, όπως η φυματίωση. Η συλλογή των μανιταριών αυτών γίνεται την άνοιξη και αποτελεί μια σημαντική πηγή εσόδων για τους κατοίκους των περιοχών αυτών. Είναι πιθανό 450 γραμμάρια "γιαρσογκούμπα" να πουληθούν έναντι 11.500 δολαρίων.

Περισσότεροι από 8.000 μαθητές εγκατέλειψαν τις τάξεις τους και πήραν τα βουνά, με αποτέλεσμα τα σχολεία να κλείσουν ώσπου να τελειώσει η ετήσια συλλογή μανιταριών. Φυσικά δεν υπάρχει καμία ιατρική μελέτη που να επιβεβαιώνει τις θεραπευτικές ιδιότητες του "βιάγκρα των Ιμαλαΐων", όμως οι Κινέζοι είναι πεπεισμένοι πως αποτελεί την τέλεια ισορροπία του Γιν και του Γιανγκ και για το λόγο αυτό ενισχύει τις σεξουαλικές επιδόσεις, αλλά αποτελεί και ιδανική θεραπεία για πολλές παθήσεις, από τη χρόνια κόπωση ως τον καρκίνο.

ΠΗΓΗ

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας