Αποδράστε...ρομαντικά! - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Αποδράστε...ρομαντικά!

Θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας ; Τι πιο όμορφο από ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και την ρουτίνα που σας κουράζει; Κάντε λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο , αξέχαστο!
1. Σκεφτείτε τους ρομαντικούς προορισμούς εντός Ελλάδος (ή και εκτός για όσους θέλουν να δώσουν κάτι παραπάνω!) και αποφασίστε ποιος είναι ο πιο βολικός και λιγότερο κουραστικός προορισμός. Αν είναι να εξαντληθείτε οδηγώντας όλη την μέρα , καλύτερα να επιλέξετε κάτι πιο κοντά. Ο σκοπός είναι να περάσετε χρόνο μαζί και όχι να κάνετε περιήγηση των Ελληνικών βουνών και χωματόδρομων!
2. Βρείτε ένα όμορφο πανδοχείο ή ξενοδοχείο στην περιοχή , με τοπικό χαρακτήρα και καλή διακόσμηση. Φροντίστε να επιλέξετε το πιο ζεστό και το πιο ρομαντικό μέρος κατά την γνώμη σας και κάντε μια κράτηση! Δεν θέλετε να πάτε εκεί με το ταίρι σας και μετά από τόσες ώρες δρόμο να ανακαλύψετε πώς δεν υπάρχουν δωμάτια!
3. Θα ήταν καταπληκτικό , αν στο δωμάτιο που θα κλείσετε υπάρχει κάτι ξεχωριστό! Δηλαδή : τζάκι , ή μεγάλη στρογγυλή μπανιέρα , ή καταπληκτική θέα ή ακόμα και ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι! Είπαμε , θέλουμε να οργανώσουμε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο διαφορετικό από όλα τα άλλα , κάντε το λοιπόν διαφορετικό!
4. Κάντε ρομαντικούς περιπάτους είτε σε ένα ειδυλλιακό μονοπάτι ή πέρασμα στο βουνό , είτε σε κάποια πανέμορφη αμμώδη παραλία. Θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να αφήσετε πίσω όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας.
5. Γευματίστε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι ή αν θέλετε κάτι πιο κυριλέ τότε φροντίστε από νωρίς να έχετε κάνει τις απαραίτητες κρατήσεις για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι και πεινασμένοι!
6. Απολαύστε την ξεκούραση. Ηρεμήστε και αφεθείτε στην γαλήνη που προσφέρει η επαρχία. Δεν χρειάζεται να τρέχετε από δω και από κει για να δείτε όλο τον Νομό σε δύο μέρες. Πάρτε πρωινό στο κρεβάτι , χαλαρώστε με ένα ζεστό μπάνιο και αφιερώστε χρόνο σε σας και στο ταίρι σας, Τον χρειάζεστε.
7. Πάρτε μαζί σας ένα καλό μπουκάλι κρασί ή μια σαμπάνια και διασκεδάστε την απόδραση σας! Τα κεράκια και τα αρωματικά αφρόλουτρα πάλι μπορούν να σας συνοδέψουν στο Σαββατοκύριακο σας.
Αν θέλετε να κάνετε την απόδραση έκπληξη σας ακόμα πιο συναρπαστική , απλά πείτε στο ταίρι σας ότι το Σαββατοκύριακο φεύγετε και να ετοιμάσει τα πράγματα του , χωρίς να του πείτε που πάτε παρά μόνο όταν πλησιάζετε στον προορισμό μας.

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας