Οι Ψηλότεροι καταρράκτες στον κόσμο. -Dudhsagar Falls -Video - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Οι Ψηλότεροι καταρράκτες στον κόσμο. -Dudhsagar Falls -Video


Dudhsagar Falls (κυριολεκτικά Θάλασσας του γάλακτος) είναι ένα τεσσάρων επιπέδων καταρράκτη βρίσκεται στον ποταμό Mandovi στην ινδική πολιτεία της Γκόα. Είναι 60 χιλιόμετρα από Panaji από το δρόμο και βρίσκεται στο Madgaon - Μπελγκάουμ σιδηροδρομική γραμμή περίπου 46 χλμ ανατολικά της Madgaon και 80 χλμ νότια της Belgaum. Dudhsagar Falls είναι μεταξύ ψηλότερο καταρράκτες της Ινδίας, με ύψος 310 m (1017 πόδια) και μέσο πλάτος 30 μέτρα (100 πόδια).

Το κάτω μισό Dudhsagar Falls

Η πτώση βρίσκεται στην Μπαγκβάν Mahaveer Ιερό και Mollem National Park μεταξύ των Δυτικών Ghats. Ο καταρράκτης αποτελεί το σύνορο μεταξύ της Karnataka και Γκόα μελών. Η περιοχή περιβάλλεται από δάση φυλλοβόλων με πλούσια βιοποικιλότητας. Οι πτώσεις δεν είναι ιδιαίτερα θεαματική κατά την ξηρή περίοδο, αλλά κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων, ωστόσο, οι πτώσεις τροφοδοτούνται από τις βροχές και αποτελούν μια τεράστια δύναμη του νερού.














Ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός προσβάσιμο από το δρόμο στους καταρράκτες είναι Castle Rockσταθμό. Οι επισκέπτες θα μπορούσε να πάρει σε ένα τρένο από εδώ και αποβιβάζονται στη στάση Dudhsagar.Πρέπει να σημειωθεί ότι η σιδηροδρομική στάση Dudhsagar δεν είναι ένας σταθμός, όπου οι επιβάτες μπορούν να αναμένουν μια πλατφόρμα. Οι επιβάτες και οι επισκέπτες πρέπει να κατέβουν τη σκάλα απότομη του σιδηροδρομικού χώρου σε σύντομο 1-2 λεπτά απρογραμμάτιστη στάση. Από αυτήν την στάση με το τρένο, οι επισκέπτες πρέπει να περπατήσετε περίπου ένα χιλιόμετρο στις γραμμές για να φθάσει στους καταρράκτες. Ενώ το ίδιο το περπάτημα είναι κάτι αναπάντεχο για ένα δημοφιλής τουριστικός προορισμός, υπάρχει μια 200 μ σήραγγα τρένου που είναι εντελώς σκοτεινό πράγμα που καθιστά το περπάτημα λίγο πιο σκληρή. Πρόσφατα ινδικών σιδηροδρόμων έχει απαγορεύσει τους ανθρώπους από την επιβίβαση / αποβίβαση επιβατών στο σιδηροδρομικό Dudhsagar.  Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του πόσιμου ύδατος ούτε καθαρές εγκαταστάσεις χώρο ανάπαυσης οπουδήποτε στην περιοχή του πέφτει ακόμα και σε στάση με το τρένο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόσβαση στην εξουσία ή κυψελοειδές σήμα σε αυτή τη θέση ακριβώς όπως δεν υπάρχει πρόσβαση στις οδικές μεταφορές. Προσοχή πρέπει να δίνεται όταν σχεδιάζει ένα ταξίδι στις πτώσεις με υπερήλικες ή τα παιδιά. Υπάρχουν πολλές υπαίθριες περιπέτεια οργανώσεις που οργανώνουν εκδρομές μουσώνων στην Dudhsagar για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για περιπέτειες που περιλαμβάνει πεζοπορία από Castle Rock και κάμπινγκ κάτω από τους καταρράκτες για μια νύχτα.





Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας