Ανακαλύψτε την πραγματικο Hobbiton Village στη Νεα Ζηλανδία - Ενας παραμυθένιος προορισμος - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Ανακαλύψτε την πραγματικο Hobbiton Village στη Νεα Ζηλανδία - Ενας παραμυθένιος προορισμος



Hobbiton, Matamata, τη Νέα Ζηλανδία. Μία από τις πιο επιτυχημένες έπη ταινία Lord Of The Rings γυρίστηκε κυρίως στη Νέα Ζηλανδία, των οποίων η πλούσια φύση προσφέρει μια ποικιλία από διαφορετικές τοποθεσίες. Hobbiton ήταν ένα σύνολο, που χτίστηκε για την ταινία. Ωστόσο, μετά από τα γυρίσματα τελείωσε κάποιος πήρε την ιδέα να αφήσει αυτό το χωριό Hobbit ως τουριστικό αξιοθέατο. Και σίγουρα ήταν μια μεγάλη ιδέα.

Η ταινία ιδιαίτερα αυξημένη τουριστική στη Νέα Ζηλανδία και Hobbiton είναι το αγαπημένο πόλο έλξης μεταξύ των οπαδών των έπη ». Οι επισκέπτες αισθάνονται σαν να είναι το περπάτημα γύρω από ένα πραγματικό χωριό Hobbit. Ακόμη και η βοσκή των προβάτων στους τομείς της Hobbiton! Η ιστοσελίδα προσθέτει επιπλέον ενθουσιασμό για το ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία
Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεφτειτε το hobbiton village

Όταν Πίτερ Τζάκσον εντόπισε το Alexander Farm κατά τη διάρκεια μιας  αναζήτηση του North Island για τις καλύτερες δυνατές θέσεις για την ταινία Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών τριλογία ταινιών, αμέσως σκέφτηκε ότι ήταν τέλεια για Hobbiton. Παρ 'όλα αυτά,  χρειάστικε πολλη δουλεια για να ολοκληρωθεί .


εργοτάξιο ξεκίνησε το Μάρτιο του 1999 και τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, συνεχίζοντας για τρεις μήνες. Παρακάτω είναι μια περίληψη των κύριων συστατικών που απαιτούνται για τη δημιουργία του Hobbiton ™ Movie Set:
Η Νεα Ζηλανδία υπέγραψε συμβόλαιο για την κατασκευή 1,5 χιλιομέτρων του δρόμου στην ιστοσελίδα και την αρχική ανάπτυξη σετ. Έφεραν εκσκαφείς, μπουλντόζες, φορτωτές, φορτηγά, οδοστρωτήρες, ισοπεδωτές και άλλα βαριά μηχανήματα στην περιοχή.
αντισταθμίσεις Barberry και δέντρα έφεραν μέσα και κήπους γαλουχήθηκαν διάρκεια του χειμώνα.
Τριάντα επτά οπές hobbit δημιουργήθηκαν με μη επεξεργασμένο ξύλο, φύλλο και πολυστυρένιο.
Η γέφυρα Μύλος και διπλή αψίδα χτίστηκαν από σκαλωσιές, ply και πολυστυρένιο, στη συνέχεια κολλημένο και ζωγραφισμένα.
Thatch στις στέγες παμπ και μύλο κόπηκε από βούρλα γύρω από το αγρόκτημα του Αλεξάνδρου.
Η βελανιδιά θέα τσάντα τέλος ήταν κόβονται και έφερε από κοντά Matamata. Κάθε υποκατάστημα αριθμημένα και ψιλοκομμένες, στη συνέχεια μεταφέρονται και βιδωμένη μαζί στην κορυφή της τσάντα End (βάρους 26 τόνων).
Τεχνητά φύλλα εισήχθησαν από την Ταϊβάν και ατομικά ενσύρματη πάνω στο νεκρό δέντρο.
Γεννήτριες κλήθηκαν να εκτελέσετε την κατασκήνωση βάσης και εξοπλισμού κινηματογράφησης. Logistics της ενέργειας, νερού και αποχέτευσης όλα έπρεπε να εξεταστούν.
Catering διοργανώθηκε για μέχρι 400 άτομα την ημέρα, με τρία γεύματα 2 πιάτων που απαιτούνται για το σύνολο του καστ και το πλήρωμα.

Το σύνολο ξαναχτίστηκε το 2011 για τις ταινίες μεγάλου μήκους"Το Χόμπιτ: Ένα απροσδόκητο ταξίδι", το Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή, και το "The Hobbit: Υπάρχει και πάλι πίσω». Είναι πλέον ένα μόνιμο πόλο έλξης με πλήρη τρύπες hobbit, κήπους, γέφυρα, Μύλος και το The Green Dragon ™ Inn.





 Farm Ιστορία

Οι Alexanders μετακόμισε στην ιδιοκτησία 1250 στρεμμάτων (500 εκτάρια), το 1978. Από τότε έχει παραχθεί ως ένα παραδοσιακό Νέα Ζηλανδία πρόβειο και βόειο κρέας αγρόκτημα. Είναι ακόμα καλλιεργείται το ίδιο σήμερα και διευθύνεται από τους αδελφούς και τον πατέρα τους.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί περίπου 13.000 πρόβατα και 300 βοοειδή Angus βοδινό κρέας ως εκ τούτου, οι κύριες πηγές εισοδήματος είναι αρνίσιο κρέας, το μαλλί και το βόειο κρέας.

.Πότε να πάτε εκεί;


Anytime: ο καιρός είναι ήπιος όλο το χρόνο, χωρίς ακραίες αλλαγές.

Πώς να πάτε εκεί?

Η περιοδεία απογειώνεται από Matamata ή Rotorua.

Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο: Hobbiton Tours , Hobbiton , Ξενοδοχεία Matamata

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας