7 λάθη που καταστρέφουν το στητό στήθος - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

7 λάθη που καταστρέφουν το στητό στήθος





Αν και μπορεί να σας φαίνεται αδιανόητο, μόλις το 25% των γυναικών φοράνε το σωστό νούμερο σουτιέν. Οι περισσότερες τείνουν να φορούν μικρότερα ή μεγαλύτερα μεγέθη από το κανονικό τους, κάτι το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που καταστρέφουν το στητό στήθος. Όταν το σουτιέν είναι μεγαλύτερο δεν προσφέρει την κατάλληλη στήριξη στο στήθος κι αυτό χάνει το σχήμα του. Αν πάλι είναι μικρότερο, πιέζει τα αιμοφόρα αγγεία.
Αφαίρεση τριχών από θηλή



Το δέρμα του στήθους είναι ευαίσθητο στην αφαίρεση των τριχών κι έτσι είναι προτιμότερο να αφαιρείτε τις ανεπιθύμητες τρίχες με πιο ήπιους τρόπους απ’ ότι με το τσιμπιδάκι.
Ζούληγμα στήθους



Μπορεί το ζούληγμα του στήθους να αρέσει στις περισσότερες γυναίκες, ωστόσο δεν είναι εντελώς ακίνδυνο. Όπως τα στενά εσώρουχα πιέζουν το στήθος και τα αιμοφόρα αγγεία, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το ζούληγμα. Επομένως, αυτό είναι ακόμη ένα από τα λάθη που καταστρέφουν το στητό στήθος.
Piercing στη θηλή



Το piercing σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος είναι δυνητικά επικίνδυνο λόγω του ότι μπορεί να προκληθεί κάποια φλεγμονή. Το τρύπημα του μαστού είναι ακόμη πιο επικίνδυνο, διότι οι λεμφαδένες βρίσκονται πολύ κοντά. Επίσης, αν έχετε βάλει σκουλαρίκι στην θηλή είναι αδύνατο να φορέσετε δαντελωτά εσώρουχα.
Τρέχοντας χωρίς αθλητικό σουτιέν



Ένα ακόμη από τα σημαντικότερα λάθη που καταστρέφουν το στητό στήθος είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το τρέξιμο χωρίς την απαραίτητη στήριξη που προσφέρει ένα αθλητικό σουτιέν. Η βαρύτητα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο εχθρό για το στητό και ανορθωμένο στήθος.
Ύπνος μπρούμυτα



Το να κοιμάστε μπρούμυτα δεν θα κάνει το στήθος σας μικρότερο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει το σχήμα του. Αν λοιπόν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε αλλιώς, ο μόνος τρόπος για να μην επιβαρύνετε το στήθος σας είναι να τοποθετήσετε μια κουβέρτα ή ένα μαξιλάρι κάτω από το σώμα σας.
Η μη χρήση κρεμών



Το δέρμα στην περιοχή του ντεκολτέ είναι πολύ ευαίσθητο και χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση. Πολλές γυναίκες αμελούν την εφαρμογή ενυδατικής και αντιηλιακής κρέμας στο στήθος τους. Αυτό είναι άλλωστε και ένα ακόμη από τα λάθη που καταστρέφουν το στητό στήθος.

Πηγή: www.beautetinkyriaki.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας