Ταπεράκι στη δουλειά -Βρήκαμε τα πιο λειτουργικά και στιλάτα τάπερ για να μην ξεμείνεις ποτέ από σπιτικό φαγητό - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Ταπεράκι στη δουλειά -Βρήκαμε τα πιο λειτουργικά και στιλάτα τάπερ για να μην ξεμείνεις ποτέ από σπιτικό φαγητό







Yπάρχει πιο ωραίο και οικονομικό πράγμα από το μεταφέρεις το σπιτικό σου φαγητό στη δουλειά και να ζεις μια σπιτική στιγμή θαλπωρής στο γραφείο; Φυσικά και όχι.

Πριν από μερικά χρόνια οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα ήταν γεμάτες με κατάλογους από κάθε λογής delivery.

Λιπαρές σφολιάτες, άνοστα σάντουιτς, φτηνά σουβλάκια, πίτσες με αμφιβόλου ποιότητας αλλαντικά, μαραμένες σαλάτες. Τρώγοντας τα νιώθεις πιο βαρύς, παίρνεις πολλές θερμίδες και ροκανίζεις λίγο λίγο το ανοσοποιητικό σου.

Εκτός όμως από αυτό, το delivery είναι σίγουρα επιβαρυντικό για την τσέπη μας. Η οικονομική κρίση βλέπεις οδήγησε πολλούς στο να κόψουν τα περιττά έξοδα και να στραφούν στο λεγόμενο ταπεράκι της δουλειάς.

Πλέον, η λογική του «παραγγέλνω απ' έξω» απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο και πολλοί είναι αυτοί που έχουν στραφεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Κάπως έτσι το ταπεράκι στη δουλειά έγινε καθημερινή συνήθεια για πολλούς Έλληνες που έκανε καλό όχι μόνο στην υγεία τους, αλλά και στην τσέπη τους.

Με την πρακτική του τάπερ ελέγχει κανείς τις μερίδες του, τρώει πιο υγιεινά (εφόσον οι επιλογές του είναι υγιεινές) και εξοικονομήσει και κάποια ευρώ. Το λες και καλό deal!

Shutterstock

Ξέρω ότι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η φράση «δεν έχω χρόνο για να μαγειρεύω κάθε μέρα» και αυτό που θα σου απαντήσω είναι «κι εγώ το ίδιο». Παρ’ ολ’ αυτά το τάπερ στην δουλειά και το σπιτικό φαγητό δεν χρειάζονται τόσο χρόνο όσο νομίζεις, εκτός αν σκοπεύεις να φτιάχνεις κάθε μέρα μουσακά και γεμιστά.

Ηρθε λοιπόν η ώρα να βάλεις κι εσύ το τάπερ της δουλειάς στην καθημερινότητά σου και σου δίνουμε μερικά πρακτικά τάπερ για να αγοράσεις:

1. Τάπερ με αεροστεγές κλείσιμο και 5 εσωτερικά δοχεία



2. Τάπερ-φαγητοδοχείο 13,5εκ. με καπάκι ασφαλείας



3. Τάπερ 2 θέσεων



4. Τάπερ 3 θέσεων



5. Τάπερ πλαστικό πολλαπλών θέσεων



6. Τάπερ με αεροστεγές κλείσιμο και 5 εσωτερικά χωρίσματα



7. Τάπερ με 4 εσωτερικά δοχεία και αεροστεγές κλείσιμο



8. Φαγητοδοχείο-τάπερ ανοξείδωτο 1.1lt ροζ με καπάκι ασφαλείας





Και για να δώσουμε μια ευχάριστη νότα στο άρθρο μας σας δίνουμε ένα απόσπασμα της ταινίας «Μόλις Χώρισα» που αφορά τα τάπερ:

Δείτε το βίντεο:

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας