Οι Κηποι των Εμιρατων!! Κατέχει το ρεκόρ Γκίνες - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Οι Κηποι των Εμιρατων!! Κατέχει το ρεκόρ Γκίνες



 

Οι Κηποι των Εμιρατων

Πρόσφατα κατέκτησε ένα ακόμη ρεκόρ που επιβεβαιώνει τον τίτλο της. Το Al Ain Paradise είναι ένα πάρκο στην πόλη και κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο κήπο με κρεμαστά λουλούδια στον κόσμο.






Ο "Παράδεισος του Αλ Αϊν", στο Άμπου Ντάμπι, είναι ίσως ο πιο εντυπωσιακός κήπος του πλανήτη.
Αν και στην πραγματικότητα είναι ένα πάρκο μέσα στην πόλη, η τεράστια έκτασή τους που ξεπερνά τα 21.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και τα 10.000.000 λουλούδια που
φιλοξενεί δημιουργούν μία πραγματική πολύχρωμη όαση κυριολεκτικά στην καρδιά της ερήμου.
















Μια πυραμίδα από φυτεμένα λουλούδια ύψους επτά μέτρων, που παρόμοιά της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο", αναφέρει ο σχεδιαστής του πάρκου και γενικός διευθυντής της κατασκευάστριας εταιρείας, Αμπντελνάσερ Ραχάλ.







Το πάρκο, που δημιουργήθηκε το 2010, κατέχει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, έχοντας το παγκόσμιο ρεκόρ με τους μεγαλύτερους κρεμαστούς κήπους στον κόσμο, με 2.968 καλάθια γεμάτα λουλούδια.







Το Αλ Αϊν, όπως όλη η Αραβία, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού, γι αυτό και για το πότισμα χρησιμοποιείται ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα άρδευσης, το οποίο επιτρέπει στα λουλούδια να είναι ανθισμένα σχεδόν όλο τον χρόνο, με ελάχιστη κατανάλωση.














Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας