ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΣΟΦΡΙΤΟ - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΣΟΦΡΙΤΟ

ΥΛΙΚΑ
  • 1/2 κιλό μοσχάρι
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • αλάτι ,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το κρέας σς μερίδες και το χτυπάτε όπως το σνίτσελ( για ευκολία ζητείστε απο τον χασάπη να σας το κάνει).Το αλατοπιπερώνετε και το αλευρώνετε.Βάζετε σε ένα τηγάνι  το βούτυρο και σωτάρετε το κρέας.κατόπιν βάζετε στην κατσαρόλα το κρέας.Ρίχνετε στο τηγάνι το αλεύρι και το σκόρδο και τα ανακατεύετε μέχρι το αλεύρι να σωταριστεί καλά.Ρίχνετε το περιεχόμενο του τηγανιού μέσα στην κατσαρόλα με το κρέας ,προσθέτετε το κρασί και 1 ποτήρι νερό. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί το αλεύρι και μετά βάζετε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για να ψηθεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα του. Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές ή πουρέ.

 Ευχαριστούμε την Μαρία απο την Κέρκυρα για την ωραία της συνταγή. Περιμένουμε και τις δικές σας στο e mail omorfatax@gmail.com

  www.omorfataxidia.com

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας