αφηγησεις φωτογραφων - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

αφηγησεις φωτογραφων

Νωρίς το πρωί τα πεδία των καλλιεργειών, Harjumaa, Εσθονία

Νωρίς το πρωί τα πεδία των καλλιεργειών, Harjumaa, Εσθονία

  είναι δύσκολο να βρείτε ένα τοπίο κοντά στην πόλη που δεν πρέπει να δούμε τα ίχνη της ανθρώπινης δραστηριότητας. Περικοπή πεδία παρέχουν ένα ωραίο πλάνο για να memorialise το πολιτιστικό τοπίο. Πρωινή ομίχλη προσθέτει μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Ευρώπη, την Εσθονία, Αύγουστος 
 Tree Garden, Σεντάι, Ιαπωνία

Μπασιά Scoparia δέντρα, Σεντάι, Ιαπωνία

 Κατά το περασμένο φθινόπωρο πήγα σε ένα κοντινό πάρκο ονομάζεται Michinoku πάρκο και πέσαμε πάνω σε αυτό το παράξενο αλλά σούπερ χαριτωμένα κόκκινα δέντρα. Έμαθα ότι καλούνται Μπασιά scoparia. Ήμουν τόσο έκπληκτος να δω εκείνα τα δέντρα, το μόνο που έμοιαζε με γιγαντιαία  αυγά.
Ναμίμπια από ένα καυτό αέρα baloon

Ναμίμπια από ένα αερόστατο ζεστού αέρα

Σηκώθηκα πριν από την αυγή, όταν ταξιδεύουν γύρω από τη Ναμίμπια για μια βόλτα με αερόστατο πάνω από την Sossusvlei Dunes Πάρκο. Αυτό που έκανε τη διαφορά σε πολλές άλλες εκδρομές με αερόστατο πρωί ήταν το γεγονός ότι υπήρχαν 2 περισσότερα μπαλόνια γύρω από την περιοχή εκείνη την ημέρα, που μου επιτρέπει να δείξει μια αίσθηση προοπτικής στη σκηνή.
Ναμίμπια παραμένει η πιο όμορφη χώρα που έχω επισκεφθεί στα ταξίδια μου και αυτή η εικόνα είναι ένα τέτοιο παράδειγμα και ευχάριστη ανάμνηση του πρωινού το πρωί.

Kimberley Coast Inlet, Αυστραλία

Νωρίς το πρωί ταξίδεψε σε ένα σκοτεινό μέχρι ένα από τα πολλά μικρά εισόδους στην ακτή Kimberley στην Αυστραλία. Εμείς απλά επιπλέει για λίγο, ώστε το νερό θα είναι ακόμα, και ήμουν σε θέση να πάρει αυτό το πλάνο με κάποια αντανάκλαση! Kimberley Coast Inlet, Αυστραλία





Πολύχρωμα Ηλιοβασίλεμα, Kovalam, Κεράλα, Ινδία

Πολύχρωμα Ηλιοβασίλεμα, Kovalam, Κεράλα, Ινδία

Έχω ταξιδέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε όλη την Ινδία, αλλά όχι κοντά στις ακτές, ακριβώς μέσα από τα βουνά και τους λόφους της Κεράλα, Ινδία. Μόλις έφτασα κοντά στις όχθες της Κεράλα ήταν αργά το απόγευμα, λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Πήρα την ευκαιρία μου, οδήγησα όσο το δυνατόν πλησιέστερα και ανέβηκε κάτω από τα βράχια. Όταν έφτασα στην ακτή, ο ήλιος είχε εξαφανιστεί και υπήρχε μόνο αυτό το υπέροχο λάμψη. Απολαύστε το όσο το έκανα.

 Christchurch, κοντά στην παραλία Boscombe, Αγγλία

Christchurch, κοντά στην παραλία Boscombe, Αγγλία

Το σύνολο της ημέρας ήταν πραγματικά φοβερό, συννεφιά και θυελλώδεις αλλά αποφάσισα να μην παραιτηθω και να οδηγω στην ακτή, κοντά στο Christchurch. Ήξερα ότι υπάρχουν ενδιαφέρουσες groynes αναζητούν στην παραλία υπάρχει και σκέψης σχετικά με τη λήψη κάποιες ασπρόμαυρες εικόνες. Ξαφνικά τα σύννεφα χώρισαν και αυτό το υπέροχο ηλιοβασίλεμα εμφανίστηκε από το πουθενά! Αγαπώ αυτό το μικρό παφλασμό, η αντανάκλαση του ήλιου το φως πάνω στα βράχια και τα σύννεφα προσθέτοντας κάποιο δράμα στην εικόνα.
 πηγη


Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας