Η Άρτεμις της Κούβας - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Η Άρτεμις της Κούβας

Las playas cubanas, ya sean las del este, como las de Santa María del Mar, Guanabo y Boca Ciega, por ejemplo, o las del resto del territorio insular, cuenta con...
 oi παραλίες,   της Κούβας   από τα ανατολικά, και το Santa María del Mar, Boca Ciega Guanabo και, για παράδειγμα, το υπόλοιπο του εδάφους της νήσου, έχει μια ιδιαίτερη γοητεία, που καθορίζει σε μια τουριστική προβολή για το νησί. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το νεοσύστατο επαρχία Artemisa. Πρόκειται για μια περιοχή της Κούβας κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου προσφέρει ιδιαίτερα ευχάριστη θερμοκρασία. Εκτός από τις τοπικές παραλίες  διακρίνεται  το νερό    από κρυσταλλική εμφάνιση και ήπια κύματα.
Και ενώ οι παραλίες όπως και η Άρτεμις έχουν τουριστικές εγκαταστάσεις που μπορεί να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο αριστεία, η αλήθεια είναι ότι την γοητεία του φυσικού περιβαλλον της καλούνται, να  την απολαμβάνουν .
Τι να επισκεφθείτε στην Αρτέμιδα
   Η Άρτεμις είναι το όνομα που έχει μία από τις δύο επαρχίες πιο πρόσφατα δήλωσε από τις κουβανικές αρχές, μόλις το 2010. Artemis περιλαμβάνει 8 δήμους της πρώην επαρχίας Αβάνα πάνω από τρεις επαρχίες που ανήκαν σε Pinar del Rio. Η πρωτεύουσα της επαρχίας είναι η πόλη της Αρτέμιδος, ήταν η έδρα της κομητείας του οποίου ήταν η επαρχία της Αβάνας.
Η τοπική οικονομία είναι κυρίως γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, με τεράστιες φυτείες του ρυζιού, γλυκοπατάτα, πατάτα, μπανάνα και ντομάτα. Αλλά έχει, επίσης, στο χώρο των κατασκευών, με δύο εργοστάσια τσιμέντου και ορισμένα φυτά για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Excels Φυσικά, για εμπορικό και τουριστικό λιμάνι της Mariel, στην παράκτια περιοχή της επαρχίας.


 
Τα πιο σημαντικά αξιοθέατα διακοπές στην Artemisa βρίσκεται κυρίως στη Sierra del Rosario, για παράδειγμα, με το Φυσικό Πάρκο και το Βοτανικό Κήπο Soroa Soroa Orchid Garden και η δηλωθείσα έκταση ενός φυσικού πάρκου. Επίσης, είναι ενδιαφέρον να απολαύσουν Ariguanabo ποταμού στην κοινότητα του San Antonio de los Baños και κάποιες από τις παραλίες στη βόρεια παράκτια περιοχή, όπως Baracoa στο Bauta, Herradura στο San Pedro Mariel και Bahia Honda.
Εάν η πρόοδος συνεχίζεται προς τα δυτικά δεσμεύεται και άφησε πίσω την περιοχή της πρωτεύουσας της Αβάνας, μπορείτε να πάρετε σε ένα άλλο θέρετρο συνιστάται ιδιαίτερα: El Salado. Το τελευταίο βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα από την τερματική περιοχή Χοσέ Μαρτί και έχει μια υπέροχη παραλία, πολύτιμες μεταξύ των μεγάλων κοραλλιογενείς υφάλους, το οποίο προβάλλεται ως πρωταρχικό περιβάλλον για καταδύσεις.
Πώς να φτάσετε στο Artemis
Artemisa Province είναι ένα από τα πιο σημαντικά από το νησί της Κούβας, με όλες πρόσφατη εμφάνιση της. Στην Κούβα μπορείτε να έρθετε σε δύο βασικούς τρόπους: δια θαλάσσης ή αεροπορικώς. Στην πρώτη περίπτωση, μπορείτε να πάρετε μια βάρκα για να την Κούβα σε ένα από τα λιμάνια του Μεξικού ή κοντά έθνη, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όσον αφορά την εναλλακτική αέρα συνιστάται ως ένα σημείο άφιξης, το διεθνές αεροδρόμιο της Αβάνας. Από εκεί είναι εύκολο να πάρετε ένα ταξί ή λεωφορείο στην επαρχία της Artemisa.


Σχετικές πληροφορίες για Άρτεμις
Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Artemisa, εκτός από τις πανέμορφες παραλίες της, την περιοχή όπου βρίσκεται το όνομά του Rancho ζάχαρη και τα ερείπια του περίφημου φυτεία καφέ La Angerona, για την τεράστια αξία που έχει ιστορικές. Αν κινείται εσωτερικά, να βρείτε και άλλα θαύματα, όπως το Μουσείο του χιούμορ ασυνήθιστο στο San Antonio de los Baños, εκεί όπου βάτους που απολαμβάνουν τον εορτασμό της Διεθνούς χιούμορ.
Σε αντίθετη περίπτωση, οι περιοχές γκρεμό, πλούσιο βυθό και τέτοια όμορφη θέα που σου κόβουν την ανάσα, είναι μέρος αυτού που έχει Αρτέμιδος στη γεύση των επισκεπτών. Το περιβάλλον που χαρακτηρίζει αυτό το μέρος της Κούβας είναι άφθονη βλάστηση, η οποία ορίζει τις κύριες αξίες τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής.


Οι δραστηριότητες που εκτελούνται στην Αρτέμιδα
Σας συνιστούμε να απολαύσετε Soroa φυσικό πάρκο, στην πόλη του Las Terrazas. Είμαστε στην καρδιά της Sierra del Rosario. Αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα της επαρχίας Artemisa και πρέπει να επισκεφθείτε για να κάνουν όταν επισκέπτονται αυτό το νησί της Καραϊβικής.
Εξίσου σκόπιμο είναι να απολαύσετε το Ρίο Πηδώντας Springs, το Soroa ορχιδέα και η μεγάλη τοπική έδαφος δηλωθεί ως προστατευόμενη.
Όπως είναι προφανές, το Artemis διαθέτει διαφορετικά αξιοθέατα για να απολαύσετε στο έπακρο, με αρκετές γραφικές διαδρομές για τους επισκέπτες ενδιαφέρον. Οι παραλίες της Αρτέμιδος, είναι από τα πιο όμορφα στην Κούβα και την εγγύηση της ψυχαγωγίας και πλήρη ξεκούραση. 

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας