Το νησι των μεταναστων στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΗΠΑ - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Το νησι των μεταναστων στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΗΠΑ







Κατά τη διάρκεια της εποχής των μεγάλων ευρωπαϊκών συγκρούσεων, οι ευρωπαϊκές χώρες που έχουν υποστεί τη φτώχεια και την απελπισία, ιδιαίτερα εκείνων των οποίων η θρησκεία οριοθετούνται ως κατώτεροι. Το 1890, Ellis ήταν ένα  νησί  μέρος για τους μετανάστες οι οποίοι είχαν την ενίσχυση  σε αμερικανικό έδαφος για πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το νησί είχε βοηθήσει με τρόπους όπως η κράτηση των ακτών με στρατιώτες και   φρουρά οι ναυτικοί το υπηρέτησαν με άλλο σκοπό. Οι απερχόμενοι από την επεξεργασία της μετανάστευσης, το νησί έκλεισε το 1954 και είχε μια σημαντική αποκατάσταση της οποίας είναι τώρα ένα πολύ όμορφο διατηρητέο.

Το νησί είναι τώρα μέρος του Άγαλμα της Ελευθερίας μνημείο το οποίο είναι ένα άλλο ιστορικό ορόσημο των ΗΠΑ. Το Island Immigration Museum προσφέρει μια βόλτα στην ιστορία της Αμερικής με μια φάση με φάση αυτο-ξενάγηση της προηγούμενης ιστορίας της μετανάστευσης του νησιού και το πώς επηρεάζεται το παρόν. Εκθέματα είναι: American Family Μετανάστευσης Center, American Immigrant Wall of Honor, εποικιστικής της Αμερικής, Σημαία των Faces, και μια ταινία "Νησί της Ελπίδας, Island of Tears". Μια ακουστική περιοδεία είναι επίσης διαθέσιμα που βρίσκεται στο Ήχος Desk.
Κοντινά μέρη «Ellis Island» Close View of Ellis Island
  • Το καλύτερο ορόσημο για να εντοπίσετε το νησί είναι το Άγαλμα της Ελευθερίας Μνημείο.
  • Liberty State πάρκο βρίσκεται στην Άνω Νέα Υόρκη Bay, ακριβώς μπροστά από το νησί.
  • Liberty Science Center στο μπροστινό μέρος του Liberty State Park απέχει 1,5 χλμ. μακριά από το νησί.

   "Αυτό είναι ένα όμορφο μικρό νησί και αξιζει να πληρώσεις για μια επίσκεψη. Το μουσείο είναι πραγματικά κατατοπιστικο και οι τοίχοι των ονομάτων που μπορείτε να περπατήσετε γύρω για να δει αν οποιοσδήποτε από την οικογένειά σας είναι εκεί. Πλέον έχει πολύ καλή θέα στον ορίζοντα, καθώς και ότι μπορείτε να δείτε από το νησί τόσο καλό για ευκαιρίες φωτογράφησης! "
   Ο Bill H , Ανώτερος Συντελεστής ανέλυσε το νησί, ετσι ακριβώς, «καταπληκτική τοποθεσία για τους εκπαιδευτικούς της μετανάστευσης. Με την εξαιρετική ακουστική του προγράμματος θα πρέπει να πάρετε ένα ζευγάρι για 3 ώρες για να κάνει την ηχητική ξενάγηση. Υπάρχουν αρκετα "αυτοκίνητα πλευρά» στο κύριο ήχο και  αξίζει να ακούσετε. Αμέτρητες ευκαιρίες για μάθηση των μαθητών μπορούν να μεταμοσχευθούν για την τοποθεσία, φωτογραφίες που παίρνετε. Σχέδιο για να φάνε το μεσημεριανό γεύμα εκεί και με τη βάρκα, χρόνο για να εξετάσουμε το εξωτερικό - είναι ένα ολοήμερο ".
  Το «Ellis Island είναι το μέρος όπου όλοι οι μετανάστες ήρθαν μέσα στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Οι παππούδες μου ήρθαν κατευθείαν όταν έφτασαν από την Ιταλία. Είναι μια ιστορική τοποθεσία για να επισκεφθείτε με μεγάλη ιστορία. Χιλιάδες την ημέρα ήρθαν μέσα για να βρουν μια καλύτερη ζωή για τις οικογένειές τους και οι περισσότεροι από αυτούς. Ένα πρέπει να δούμε για κάθε τουρίστες που επισκέπτονται NY "

  το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι πολύ δημοφιλές και έτσι είναι το νησί γι 'αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο να εντοπίσετε το νησί-όχι ότι θα εντοπιστεί το Άγαλμα της Ελευθερίας από μακριά, ακολουθήσαμε ένα χάρτη. Out σε ένα οδικό ταξίδι, δεν μπορούμε ποτέ πραγματικά να προγραμματιστεί ό, τι ήταν για να είναι μπροστά από εμάς δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το νησί ήταν τις προηγούμενες φορές.
Καταλήξαμε στο χώρο με τίποτα, αλλά ο ενθουσιασμός. Έχουμε πέσει στα ανοικτά στο Battery Park και πήρε ένα πλοίο από εκεί, βλέποντας το νησί από μακριά, ο ενθουσιασμός hyped up. Το ίδιο το μουσείο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, με την προϋπόθεση ότι έχετε επίγνωση του τι βλέπετε και γνωρίζετε ποιο είναι το νησί . Η περιοδεία έκανε να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες των πρώτων γενεών και με έκανε να εκτιμήσω περισσότερο την ιστορία. Μετά την περιοδεία, μια ωραία βόλτα στο Πάρκο Ελευθερίας είναι ένας καλός τρόπος για να τερματίσετε την επίσκεψη.
Είναι αμερικανική υπερηφάνεια! Σχεδόν το ήμισυ του αμερικανικού πληθυσμού είναι μετανάστες που μπορεί να έχουν περάσει από Ellis Island για τη μετανάστευση, και αυτό είναι κάτι που πραγματικά αξίζει σεβασμού. Times ήταν τραχιά κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών και μια βόλτα κάτω από την πάροδο μνήμης ήταν κάτι που αξίζει το χρόνο σας. πηγη

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας