διακοπές στο Acapulco, προορισμός για να απολαύσετε το καλοκαίρι όλο το χρόνο - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

διακοπές στο Acapulco, προορισμός για να απολαύσετε το καλοκαίρι όλο το χρόνο

Acapulco, situado en el sur de México a la costa Pacífica, es el lugar ideal para irse de vacaciones. No faltan posibilidades de disfrutarse, ni de día, ni de noche....
 Το Ακαπούλκο,  βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Μεξικού στην ακτή του Ειρηνικού, είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε διακοπές.  Οι μεγάλες παραλίες του Ακαπούλκο γνωστό και ένα από τα καλύτερα στη χώρα. Acapulco έχει το πλεονέκτημα να απολαύσετε τον ζεστό καιρό όλο το χρόνο, με θερμοκρασίες γύρω στους 30 βαθμούς, ενώ η θάλασσα διατηρείται μεταξύ 25 και 30 βαθμών.
Μια τροπική παραλία στα βόρεια του Ακαπούλκο, μεταξύ του Ειρηνικού Ωκεανού και Laguna de Coyuca είναι Pie de la Cuesta, η οποία διατηρεί το ρουστίκ ύφος, με σειρές από φοινικόδεντρα κατά μήκος της παραλίας. Η μοναδική ομορφιά αυτής της περιοχής είναι επίσης γνωστή για το γεγονός ότι ενέπνευσε τον νομπελίστα Gabriel García Márquez υπέροχο μυθιστόρημα "Εκατό Χρόνια Μοναξιάς". Μπορείτε να θαυμάσετε τη μεγάλη ποικιλία της χλωρίδας και της πανίδας, να ξεφύγουμε από τα μεγάλα πολυτελή θέρετρα του Ακαπούλκο.



Επιπλέον, Ρόκα Island είναι το ιδανικό μέρος για μια οικογενειακή έξοδο, όπου μπορείτε να δείτε τη βαθιά θάλασσα σε μια βάρκα με γυάλινο πάτο. Ανάμεσα στα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χαθεί, είναι οι θεαματικές γέφυρες (επαγγελματίες) του φαραγγιού. Είναι μέρος της τοπικής παράδοσης των καταδύσεων βράχου από το 1934. Μπορείτε να τα θαυμάσετε από ένα μικρό κιόσκι, ή να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα στο εστιατόριο La Perla κάθε απόγευμα.
Μέχρι την ημέρα, προσφέρουν τόσες πολλές δραστηριότητες που δεν ξέρουν τι να επιλέξουν. Μπορείτε να νοικιάσετε μια βάρκα για να απομονωθείτε από τους άλλους τουρίστες, ή να οδηγήσετε ένα τζετ σκι να βιώσουν την αδρεναλίνη με μεγάλη ταχύτητα. Αν θέλετε κάτι πιο ήσυχο να κάνετε καταδύσεις για να θαυμάσετε τον Ειρηνικο, ή να πάτε για ψάρεμα, να προσπαθήσετε να πιάσετε ένα ψάρι ιστιοπλοΐα, ένα από τα πιο δημοφιλή στον τομέα αυτό. 
  Μπορειτε επίσης να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία σε μια από τις πολλές παραλίες του Ακαπούλκο, και να κολυμπήσετε στον ωκεανό. Τη νύχτα δεν υπάρχει έλλειψη ντίσκο όπου μπορείτε να χορέψετε μέχρι το ξημέρωμα, ακόμη και μετά την απόρριψη. Θα βρείτε τη μουσική όλων των ειδών, από το λατινικό και ακόμη περισσότερα ηλεκτρονικά.
 Acapulco Beach resort club




Από τα δύο μέρη, τα οποία χωρίζουν Ακαπούλκο, στο νότιο προσφέρει τα περισσότερα από τα θέρετρα, όπου μπορείτε να βρείτε τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία κάθε φορά, με ένα ευρύ φάσμα των αποκλειστικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Στα βόρεια βρίσκεται το παλιό Ακαπούλκο, η οποία ήταν δημοφιλής στη δεκαετία του πενήντα, χάρη στο Χόλιγουντ αστέρια. Για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ξενοδοχείο σας σε Ακαπούλκο, συνιστάται να σχεδιάσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων. Στη συνέχεια, μπορούν να συγκρίνουν τις διάφορες προσφορές, επιλέξτε το συγκρότημα με τις καλύτερες υπηρεσίες, και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διακοπές σας στο Μεξικό

 
Acapulco είναι εύκολο να επιτευχθεί χάρη στο διεθνές αεροδρόμιο Juan N. Ακαπούλκο Alvarez. Μπορούν, επίσης, να σταματήσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού, η σύνδεση προς Ακαπούλκο με το αεροπλάνο είναι μόλις 35 λεπτά. Την παραμονή  σας στο Ακαπούλκο είναι επίσης μέρος ενός μεγαλύτερου ταξιδιού μέσα από το Μεξικό, σε αυτή την περίπτωση έχετε την δυνατότητα να πάρετε το τρένο ή το λεωφορείο για να πάρει από και προς Acapulco, και να ανακαλύψουν τα άλλα θαύματα της χώρας.






Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας