ΥΛΙΚΑ
- 2 μπουκάλια γάλα (1 κιλο)
- 8 αυγά
- 1 κιλό τυρί φέτα
- 250 γρ. κεφαλίσιο
- 1 μικρό πακέτο βούτυρο φρέσκο
- 1 ματσάκι άνιθο
- 1/2 κιλό φύλλο
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθουλή κατσαρόλα ρίχνουμε το γαλα και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά να γίνουν πηχτή κρέμα.Προσθέτουμε το βούτυρο και τα αυγά χτυπημένα ,πιπέρι και λίγο αλάτι.Τέλος ρίχνουμε τα τυριά τριμμένα και τον άνιθο ψιλοκομμένο.Σε στρογγυλό ταψί Νο 32 στρώνουμε στο πάτο τα μισά φύλλα βουτυρώνοντας το καθένα και αφήνοντας να εξέχουν γύρω-γύρω απο το ταψι.Απο πάνω ρίχνουμε τη κρέμα και σκεπαζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα,αλειφοντάς τα με βούτυρο.Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο. Ειναι πολύ νόστιμη και τρώγεται ζεστή και κρύα.