ΥΛΙΚΑ
- 1 ποτήρι του νερού αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα
- 2 κουβερτούρες
- 1 κουταλιά της σούπας ζαχαρη άχνη
- 1 κουταλιά της σούπας σπορέλαιο
Βαζουμε τη κουβερτούρα σε κατσαρολάκι μέσα σε νερό που βράζει, να λιώσει.Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη,τα αμύγδαλα και το σπορέλαιο και ανακατεύουμε καλα το μείγμα ώσπου να ενωθούν ολα τα υλικά.Επάνω σε λαδόκολλα με ενα κουταλάκι του γλυκού απλώνουμε τα σοκολατάκια.Τα τοποθετούμε στο ψυγείο μερικές ωρες για να σφίξουν.
Υ.Γ Το σπορέλαιο το βαζουμε για να γυαλίζουν τα σοκολατάκια.
Τωρα που πλησιάζουν οι γιορτές γεμίστε τις φοντανιέρες σας με σοκολατάκια φιαγμένα απο τα χέρια σας .Να ειστε σιγουρες οτι θα ακούσετε πολλά επιφωνήματα θαυμασμού.
Καλη σας Επιτυχία