Το κλειδί για την θεραπεία της παχυσαρκίας και του διαβήτη - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Το κλειδί για την θεραπεία της παχυσαρκίας και του διαβήτη


Ίσως η λύση για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και του διαβήτη είναι μέσα μας .Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στο Nature Comunications , τα ναρκωτικά που στοχεύουν ειδικά εντερικά βακτήρια ποντικού φαίνεται να είναι σε θέση να δημιουργήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες θεραπείες για την παχυσαρκία και τον διαβήτη σε ανθρώπους.


Ερευνητές από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου (ΗΠΑ) έχουν συνεργαστεί με τα ναρκωτικά αντιοξειδωτικό που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της ακτινοβολίας στον άνθρωπο, TEMPOL, και έχω δει ότι όταν χορηγήθηκε σε ποντίκια που έτρωγαν μια υψηλή σε λιπαρά διατροφή , αυτά ήταν λιγότερο παχύσαρκοι από εκείνους που έλαβαν τη δίαιτα.


"Οι δύο ενδιαφέροντα ευρήματα της μελέτης είναι ότι τα ποντίκια που έλαβαν TEMPOL δεν κερδίσει όσο βάρος του άλλου και ότι το φάρμακο επηρεάζονται με κάποιο τρόπο την εντερική microbiome από αυτά τα ποντίκια , «το έργο δημιουργών, Andrew Patterson, Frank J. Γκονζάλες και James B. Mitchell Patterson. «Με την πάροδο του χρόνου, προσθέτει Patterson-ελπίζουμε ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα γραμμή των θεραπευτικών προϊόντων για τη θεραπεία της παχυσαρκίας και του διαβήτη."

Το TEMPOL, οι επιστήμονες, να μειώσει κάποια από τα συστατικά ενός βακτήρια, Lactobacillus, στο έντερο των ποντικών. Και όταν actobacillus μείωση επιπέδων, ένα αυξήσεις χολικού οξέος, το οποίο με τη σειρά του αναστέλλει τον υποδοχέα FXR, που ρυθμίζουν τον μεταβολισμό των χολικών οξέων, λιπών και της γλυκόζης στο σώμα, οι ερευνητές.


Γκονζάλες πιστεύει ότι η μελέτη δείχνει ότι η αναστολή της FXR στο έντερο θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός στόχος για φάρμακα κατά της παχυσαρκίας . Έτσι, οι συγγραφείς πιστεύουν ότι TEMPOL μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία των συμπτωμάτων του διαβήτη τύπου 2, όπως, εκτός από την μικρότερη αύξηση βάρους, τρωκτικά επεξεργασία με ένα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δίαιτα που έλαβαν TEMPOL είχαν χαμηλότερα επίπεδα της ινσουλίνης και της γλυκόζης στο αίμα .

Microbiome

Η τελευταία έρευνα δίνουν αυξανόμενο βάρος για την εντερική χλωρίδα, το εσωτερικό κόσμο, με εκατομμύρια ευεργετικά βακτήρια που ζουν στο πεπτικό μας σύστημα. Γνωρίζουμε ότι αυτό που τρώμε επηρεάζει την εντερική χλωρίδα, καθώς και η τάση μας να παχύνουν. Πριν από λίγες ημέρες, οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον , στις Ηνωμένες Πολιτείες, πήγε ένα βήμα παραπέρα σε αυτή τη γραμμή της εργασίας για τον εντοπισμό του ανθρώπου βακτήρια που προωθούν την λεπτότητα και την προώθηση της μεταβολικής υγείας. Αυτά τα νέα βακτήρια, που ονομάζεται "bacteroidetas" θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος «σφαίρα» σφαίρα κατά της παχυσαρκίας. Είτε προβιοτικά ή εντερική χλωρίδα μεταμόσχευση.


Για τους συντάκτες αυτής της νέας εργασίας όλο και περισσότερες πληροφορίες για να μάθετε πώς να ενσωματώσει τα 100 τρισεκατομμύρια μικρόβια που απαρτίζουν το ανθρώπινο microbiome και το μεταβολισμό της υγείας και πώς η microbiome μπορεί να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τη θεραπεία άλλων παθήσεων . «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς η microbiome μπορεί να αλλοιωθεί σε ένα θεραπευτικό τρόπο", δήλωσε ο Πάτερσον.


Στη μελέτη, οι ερευνητές TEMPOL διαλύεται στο πόσιμο νερό ή απευθείας αυτό χορηγείται σε ποντικούς. Στις τρεις εβδομάδες, το φάρμακο μείωσε το κέρδος βάρους των ποντικών σε αυτήν την ομάδα, που δείχνει μια σημαντική μείωση του σωματικού βάρους, ακόμη και μετά από 16 εβδομάδες.Για να ελέγξετε περαιτέρω το ρόλο της FXR στην παχυσαρκία , οι ερευνητές τοποθέτησαν ένα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διατροφή σε ποντίκια που είχαν τροποποιηθεί γενετικά έτσι ώστε έλειπε FXR. Η ομάδα αυτή ήταν ανθεκτική στις επιδράσεις της TEMPOL και οξέος-βητα-μουριχολικά Taurus, η οποία ενισχύεται περαιτέρω τη σημασία της FXR στη μεσολάβηση της αντι-παχυσαρκίας αποτέλεσμα.


Γκονζάλες είπε υπάρχουν ενδείξεις ότι FXR διαδραματίζει παρόμοιο ρόλο στην ανθρώπινη παχυσαρκία και ο διαβήτης . Οι ερευνητές πρέπει να ελέγχουν τώρα θεραπείες για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα του στους ανθρώπους, καθώς και έλεγχος για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. 

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας