Η ποιό ιδανική μπλούζα για τους απρόσεκτους.. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Η ποιό ιδανική μπλούζα για τους απρόσεκτους..



To όνομά του είναι «Silic T- shirt» και είναι κατασκευασμένο από υλικά τελευταίας τεχνολογίας...

. Και είναι η ιδανική μπλούζα για τους απρόσεκτους, αυτούς που λερώνονται με ό,τι τρώνε ή δεν θέλουν να αλλάζουν συχνά ρούχα...

Το μακό μπλουζάκι, το οποίο δημιούργησε ένας Αμερικανός φοιτητής από το Σαν Φρανσίσκο, πλένεται κανονικά στο πλυντήριο αλλά και στο χέρι και αντέχει μέχρι 80 πλύσεις (μέχρι τότε δηλαδή διατηρούνται οι ιδιότητές του).

Το «Silic T- shirt» είναι κατασκευασμένο από υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», είναι κατασκευασμένο από πυρίτιο και υδροφοβική νανοτεχνολογία που το καθιστά ιδανικά για όλους όσοι είναι απρόσεχτοι στο φαγητό αλλά και τεμπέληδες, αν βαριούνται να... αλλάζουν συχνά ρούχα. Ο σχεδιαστής του είναι ο Αμερικανός φοιτητής Πάτελ ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι το μαγικό T- shirt θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Μάιο, στην τιμή των 30 λιρών.

Ακόμα και να ρίξεις πάνω στο μπλουζάκι μία κανάτα με νερό, αυτό δε θα βραχεί καθώς το υλικό με το οποίο είναι σχεδιασμένο, δημιουργεί ένα μκροσκοπικό αδιάβροχο στρώμα που προστατεύει αυτόν που τον φορά από άτυχες στιγμές.

Ο Αμερικανός φοιτητής, ο οποίος διαφημίζει το δημιούργημά του στην ιστοσελίδα «Kickstarter», δίνει σαφείς οδηγίες στους χρήστες για να μην το καταστρέψουν: μην το σιδερώνετε, μην το βάζετε σε στεγνωτήριο και μην το πλένετε στο πρόγραμμα με τα χρωματιστά για να σας βγάλει ασπροπρόσωπους... 

πηγη 

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας