To Πάσχα στη Σύρο έχει ξεχωριστή µαγεία. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

To Πάσχα στη Σύρο έχει ξεχωριστή µαγεία.










Αν σκέφτεστε κάποια στιγμή να επισκεφθείτε τη Σύρο, σας εγγυόμαστε ότι το Πάσχα είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εποχή. Αφενός γιατί ο καιρός είναι καλός, με αποτέλεσμα τα περισσότερα μαγαζιά και κυρίως οι ταβέρνες να είναι ανοιχτά αλλά και να έχουν βγάλει τραπεζάκια έξω (δίπλα στο λιμάνι ή κάτω από τα φουντωμένα δέντρα στα φρεσκοασπρισμένα σοκάκια), αφετέρου γιατί το νησί παραμένει σχετικά ήσυχο και οι τιμές του αρκετά λογικές.
Σε κάθε γωνιά ανακαλύπτεις την αριστοκρατική καταγωγή της, σε κάθε ανηφορικό, λιθόστρωτο σοκάκι ξετρυπώνεις την ιδιαίτερη γοητεία της... µα σαν ζήσεις το Πάσχα της, σίγουρα δεν θα την ξεχάσεις ποτέ! Εδώ, στην «καρδιά» του Αιγαίου, η αρµονική συνύπαρξη ορθόδοξων και καθολικών σηµατοδοτεί το νησί τούτο, που 'χει τις χάρες όλες... Σαν αληθινή «αρχόντισσα-Κυρά», η Σύρος µάς προσκαλεί φέτος να κάνουµε µαζί της Ανάσταση!
To Πάσχα στη Σύρο έχει ξεχωριστή µαγεία. Ορθόδοξοι και καθολικοί γιορτάζουν µαζί, µε αρµονική συνύπαρξη και µέσα σε κατανυκτική ατµόσφαιρα. Η πιο σηµαντική µέρα από πλευράς εκδηλώσεών είναι η Μεγάλη Παρασκευή, τόσο στην Ερµούπολη, όσο και στην Άνω Σύρα.










πηγη



Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

1 σχόλια:

Write σχόλια

TOP εβδομαδας