Η Τήνος αποτελεί μια σύνθεση εικόνων φυσικής ομορφιάς - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Η Τήνος αποτελεί μια σύνθεση εικόνων φυσικής ομορφιάς

Η Τήνος διαθέτει ένα γνήσιο παραδοσιακό χρώμα σε όλα της. Μπορεί να είναι πιο έντονο στην Μαρμαρογλυπτική ή στην Αρχιτεκτονική, όμως το γνήσιο και το αληθινό θα το συναντήσετε σε όλη τη παράδοση της Τήνου. Ειδικά στη καθημερινή ζωή.

Στο άκουσμα του ονόματος της Τήνου δύο πράγματα μας έρχονται αμέσως στο μυαλό: το ένα αναπόφευκτα είναι η Μεγαλόχαρη και το δεύτερο οι μεγάλοι Τηνιακοί καλλιτέχνες, γλύπτες και ζωγράφοι, που ξεπήδησαν από τη νησί προκειμένου να κατακτήσουν με την Τέχνη τους όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.


Η Τήνος αποτελεί μια σύνθεση εικόνων φυσικής ομορφιάς, γραφικών παραδοσιακών χωριών και μαγευτικών παραλιών που μακράν απέχουν από τη μονοσήμαντη εικόνα που της έχει αποδοθεί. Η Χώρα του νησιού, κλασσική κυκλαδίτικη εικόνα, αμφιθεατρικά κτισμένη γύρω από το λιμάνι, με κατάλευκα κτίσματα και στενά σοκάκια, έντονη κίνηση και νυχτερινή ζωή, είναι μόνο η εισαγωγή στη συνολική εικόνα της Τήνου και παρ’ ολ’ αυτά - ας μας επιτραπεί- λόγω του ”πανυγηριού” που έχει στηθεί γύρω από την εκκλησία, ίσως το μόνο μέρος του νησιού που καλό θα ήταν να αποφεύγεται.




Μοναδική ομορφιά που κάνει όσους έχουν επισκεφθεί το νησί να συνιστούν ανεπιφύλακτα μία επίσκεψη σε όσο το δυνατόν





Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας