Υλικα
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι βούτυρο γάλακτος
2 κ.γλ. βανίλια
Αλεύρι 3 1/2 φλιτζάνι
4 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
Εκτελεση
Κοσκινίστε το αλεύρι με το μπέικιν..... κτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη, & στη συνέχεια ένα -ένα τ' αυγά... προσθέστε τη βανίλια....συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, μέχρι η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια. .....παίρνουμε ένα κομματάκι ζύμη το κάνουμε ρολό στα χέρια μας και, στη συνέχεια το στριφογυρίζουμε δίνοντας του σχήμα, σαλιγκαριού. Τοποθετούμε τα κουλουράκια σε λαδόκολλα και... Ψήνουμε στους 180 για 10 λεπτά.
Κοσκινίστε το αλεύρι με το μπέικιν..... κτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη, & στη συνέχεια ένα -ένα τ' αυγά... προσθέστε τη βανίλια....συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, μέχρι η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια. .....παίρνουμε ένα κομματάκι ζύμη το κάνουμε ρολό στα χέρια μας και, στη συνέχεια το στριφογυρίζουμε δίνοντας του σχήμα, σαλιγκαριού. Τοποθετούμε τα κουλουράκια σε λαδόκολλα και... Ψήνουμε στους 180 για 10 λεπτά.
για το Γλάσο
2 1/2 φλιτζάνι κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη
2 κουτ. γλ. βανίλια
6 κουτ. νερό
Ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρεμώδες
Βουτάμε τα μπισκότα στο γλάσο και πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρούφα. τα τοποθετήστε σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσουν.
καλή επιτυχία