Υπάρχει ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι με την πιο πολύχρωμη αυλή της Αθήνας. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Υπάρχει ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι με την πιο πολύχρωμη αυλή της Αθήνας.

Η πόλη δεν έχει μόνο γκρι. Αν πας στα σωστά μέρη, θα δεις και πολύ χρώμα.




Στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι, υπάρχει ένα μαγαζί που σε κάνει να νιώθεις ότι διασχίζεις μια γειτονιά πολύχρωμη.








Εχεις την αίσθηση ότι «Καλοκαίριασε».


Το Najbarajo που προφέρεται «Ναμπαράχο» και στη γλώσσα εσπεράντο (πρόκειται για την πλέον διαδεδομένη διεθνή τεχνητή γλώσσα που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο) σημαίνει «Γειτονιά».









Το όνομα αυτού του all day cafe bar ταιριάζει πολύ με το concept του. Απολαμβάνεις το ποτό σου σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, αποσυμπιέζεσαι από μια δύσκολη μέρα, γεμίζει το μάτι σου χρώμα. Τα γευστικά κοκτέιλ έχουν την υπογραφή




Νιώθεις σαν να έχεις κάνει ένα μικρό ταξιδάκι σε μια άλλη πόλη όπου εκεί οι άνθρωποί της ζουν πιο χαρούμενοι.









Τα «σπιτάκια» με κίτρινο, πορτοκαλί, γαλάζιο και φούξια. Σαν μικρό παιδί, θες να παρατηρήσεις την κάθε λεπτομέρεια του χώρου.









Το ανακαινισμένο εσωτερικό του μαγαζιού έχει τη δική του χάρη. Τον χειμώνα που ο καιρός δεν επιτρέπει να καθίσεις στην αυλή, απολαμβάνεις την vintage αισθητική του και την παρείστικη ατμόσφαιρά του.




Τα κοκτέιλ έχουν την υπογραφή του «μετρ» του είδους, Γιώργου Ράλλη. Στο Najbarajo, πέρα από τα δροσιστικά ποτά, μπορείς να απολαύσεις το γλυκάκι σου ή όποιο σνακ είναι της αρεσκείας σου (ακόμα και πίτσα!).









Η αυλή έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους που λίγο αν δούνε τον καιρό να «φτιάχνει» σπεύδουν να απολαύσουν το ποτάκι τους με καλή παρέα με φόντο μια πανδαισία χρωμάτων που σε ανεβάζουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι έχει φτάσει το καλοκαίρι!

















































Πληροφορίες: Najbarajo




Παπανδρέου 38, Χαλάνδρι


tilestwra

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας