Αυτό είναι το πιο φθηνό νησί του Αιγαίου για διακοπές! (Photos) - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Αυτό είναι το πιο φθηνό νησί του Αιγαίου για διακοπές! (Photos)


Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να περάσετε καλά στις διακοπές σας, αρκούν μια καλή παραλία σε κοντινή απόσταση, καλό φαγητό και φυσικά η σωστή παρέα!

Αυτός είναι ένας από τους πιο low budget προορισμούς για φέτος και προσφέρει δύο επιλογές: διαμονή σε οικονομικό κατάλυμα ή ελεύθερο κάμπινγκ…

Δεν μιλάμε για άλλο φυσικά, από τους Φούρνους της Ικαρίας…




Στα ταβερνάκια της Χώρας και της Χρυσομηλιάς το φρέσκο ψάρι είναι άφθονο, αλλά οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 10-12 ευρώ· δοκιμάστε ψαρόσουπα στον Νίκο στο λιμάνι. Στις 15 Αυγούστου φροντίστε να είστε στο πανηγύρι της Παναγίας στο λιμάνι. Με 5 ευρώ θα φάτε ντόπιους παραδοσιακούς μεζέδες.



Στις 28 Αυγούστου ακολουθεί το πανηγύρι του Αϊ-Γιάννη του Αποκεφαλιστή και Θερμαστή στο προαύλιο της ομώνυμης μονής. Αν θέλετε να γλιτώσετε τις πολλές μετακινήσεις, περπατήστε μέχρι τις παραλίες Ψιλή Άμμος και Καμπί, αν πάλι είστε αποφασισμένοι για περισσότερα έξοδα νοικιάστε ένα μηχανάκι -συμφέρει σε σχέση με τα θαλάσσια ταξί- και κατευθυνθείτε προς την Κεραμιδού, τη Βλυχάδα και τον Αϊ-Γιάννη. Φεύγοντας αγοράστε το εξαιρετικό ντόπιο θυμαρίσιο μέλι από τον φούρνο στην πλατεία του Πλατάνου· και φτηνό και υγιεινό.

Τα πανηγύρια και οι παραλίες της Ικαρίας που θα σε κάνουν μόνιμο κάτοικο



Για 5 διανυκτερεύσεις υπολογίστε: €160 ή €250 αν προτιμήσετε την άνεση του δωματίου.

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας