Πρέπει να κατέβετε 100 σκαλιά για να φτάσετε σε αυτή την ελληνική παραλία αλλά αυτό που θα αντικρύσετε είναι μοναδικό - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

Πρέπει να κατέβετε 100 σκαλιά για να φτάσετε σε αυτή την ελληνική παραλία αλλά αυτό που θα αντικρύσετε είναι μοναδικό

Μια από τις πιο όμορφες και παρθένες παραλίες της Ελλάδας θα τη βρείτε στα νοτιοδυτικά της πανέμορφης Λευκάδας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να φτάσετε μέχρι εκεί είναι να κατέβετε 100 σκαλοπάτια.

Τα βράχια που περιβάλουν την παραλία δημιουργούν φυσική σκιά τις περισσότερες ώρες της ημέρας και η θάλασσα είναι μοναδική.To Πόρτο Κατσίκι είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου.Θα κατεβείτε 100 σκαλιά και αυτό που θα αντικρύσετε είναι μοναδικό.

Το όνομα της παραλίας είναι Πόρτο Κατσίκι είναι γεμάτη μικρά βότσαλα.

Και παρόλα τα 100 σκαλοπάτια πολύς είναι ο κόσμος που επισκέπτεται καθημερινά την συγκεκριμένη παραλία. Αν θέλετε, λοιπόν, να βρείτε να κάτσετε θα πρέπει να πάτε να πιάσετε θέση από πολύ νωρίς.Το μυστικό είναι να πάτε στην παραλία πολύ νωρίς.Το πλήθος κόσμου που μαζεύεται δεν περιγράφεται.Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Λευκάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχικό όνομα της παραλίας ήταν “Μουτλού” ενώ μετά το 1980 άλλαξε σε Πόρτο Κατσίκι.Η θέα από ψηλά είναι εκπληκτική.Τα νερά είναι γαλαζοπράσινα.

: spirossoulis.comΠηγή: www.diaforetiko.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας