Αυτή η γιαγιά όλη της τη ζωή νομίζει ότι είναι άσχημη. Τότε η εγγονή της αποφασίζει να τη μεταμορφώσει.. Και την κάνει αγνώριστη! - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Αυτή η γιαγιά όλη της τη ζωή νομίζει ότι είναι άσχημη. Τότε η εγγονή της αποφασίζει να τη μεταμορφώσει.. Και την κάνει αγνώριστη!



Όλοι το έχουμε περάσει: είμαστε στεναχωρημένοι, δυσκολευόμαστε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, πόσο μάλλον την εμφάνιση μας. Αλλά η ιστορία της Mary Johnson δείχνει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, και εσωτερικά και εξωτερικά.

Η Mary περνούσε μια δύσκολη χρονιά και θρηνούσε πολλούς θανάτους στην οικογένεια της, ανάμεσα τους και της μητέρας της.



Θα είχε υποκύψει στον θρήνο αν δεν ήταν η εγγονή της, η οποία πάντα ήταν στο πλάι της και την στήριζε. Μια μέρα αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την γιαγιά της και την πήγε στο Makeover Guy, ένα ινστιτούτο ομορφιάς που ειδικεύεται στις μεταμορφώσεις. Ο κομμωτής Christopher Hopkins έπιασε αμέσως δουλειά για να κάνει την Mary να αισθανθεί ξεχωριστή ξανά.



«Νομίζει ότι δεν είναι όμορφη, αλλά είναι. Θέλω απλά να το δει», εξήγησε η εγγονή της Mary. Αλλά ακόμα και η ίδια έπαθε πλάκα όταν είδε την Mary ξανά για πρώτη φορά μετά την μεταμόρφωση της. Δείτε την αντίδραση της στο παρακάτω βίντεο:


Παρ’όλο που στην αρχή ήταν διστακτική, τελικά η Mary το δέχτηκε. Και έκανε πολύ καλά! Όταν έφυγαν μαζί από το ινστιτούτο, η εγγονή της είπε ότι η γιαγιά της ήταν γεμάτη ζωή.

Η Mary ήταν τόσο χαρούμενη που έγραψε ένα email στο Makeover Guy λέγοντας: «Σήμερα το πρωί, όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, μου άρεσε αυτό που είδα. Είχα να νιώσω έτσι πολύ καιρό. Και ο άντρας μου το λατρεύει! Χτες βράδυ με αποκάλεσε όμορφη. Σίγουρα θα διατηρήσω τα μαλλιά και το μακιγιάζ!»

Είμαστε χαρούμενοι που η Mary αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή ξανά και που αυτή η αλλαγή την βοήθησε να δει το φως στην άκρη του τούνελ. Ελπίζουμε αυτό να είναι ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της!

Πηγή

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας