Ένα ελληνικό νησί στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης για το 2017 - Ομορφα Ταξιδια
Unknown

Ένα ελληνικό νησί στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης για το 2017


Ένα ελληνικό νησί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα 13 καλύτερα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης για το 2017. Η λίστα δημοσιεύθηκε από το Best European Destinations.

Πρόκειται για το Κοκκάρι της Σάμου. Συγκεκριμένα, η Σάμος περιγράφεται ως «ένα νησί όπου επικρατεί ο μύθος και η ομορφιά. Είναι το νησί του πατέρα των μαθηματικών, Πυθαγόρα, του αστρονόμου Αρίσταρχου και του φιλόσοφου Επίκουρου. Είναι το σπίτι της Ήρας και η γη που φιλοξένησε τον Ηρόδοτο και τον Αίσωπο. Ένα σημαντικό κέντρο του εμπορίου στο Αιγαίο και μια μεγάλη ναυτική δύναμη κατά την αρχαιότητα, ήρθε σε επαφή με τους σημαντικότερους πολιτισμούς της Μεσογείου. Η Σάμος είναι ένα μέρος με έντονη βλάστηση. Τα πάντα γύρω από το παρθένο τοπίο είναι φτιαγμένα από το χρώμα και το φως. Είτε είναι στα επιβλητικά βουνά, όπως ο Κέρκης και η Άμπελος, με αλπικές θερμοκρασίες τον χειμώνα και ατελείωτη βροχή, είτε στις σπηλιές και τα φαράγγια, το περιβάλλον της Σάμου θυμίζει την ελληνική ενδοχώρα σε μικρογραφία».

Δείτε τη λίστα με τα καλύτερα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης για το 2017:

1. Κοκκάρι, Σάμος2. Civita di Bagnoregio, Ιταλία3. Rothenburg, Γερμανία4. Preko, Κροατία5. Rocamadour, Γαλλία6. Bohinj, Σλοβενία7. Faial, Αζόρες-Πορτογαλία8. Positano, Ιταλία9. Menton, Γαλλία10. Tellaro, Ιταλία11. Cavtat, Κροατία12. Santana, Μαδέρα-Πορτογαλία13. Alberobello, Ιταλία: ellines.comΠηγή

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας