Παίρνει μία χούφτα ελληνικό καφέ και το τρίβει στα χέρια της. Δεν μπορείς να φανταστείς γιατί! - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Παίρνει μία χούφτα ελληνικό καφέ και το τρίβει στα χέρια της. Δεν μπορείς να φανταστείς γιατί!



Εσύ γνωρίζεις τι κάνει ο ελληνικός καφές στα χέρια μας; Μάθε τώρα για τον ελληνικό καφέ και τη χρησιμότητα του στη κουζίνα μας και όχι μόνο.
Ιδέες για το σπίτι

Βάλε τέλος στα καθαριστικά και στα διάφορα ακριβά προϊόντα που κυκλοφορούν για τη καθαριότητα της κουζίνας σου και τη διατήρηση της. Επίσης, σε αυτό το άρθρο θα μάθεις πολλές σπιτικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν και θα σε απαλλάξουν από το χρηματικό βάρος της καθαριότητας του σπιτιού. Μάθε πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον καφέ και πως να καθαρίσεις διάφορους λεκέδες.




Εύκολες λύσεις για το σπίτι μόνο για σένα









1)Καθάρισε τα ταψιά σου εύκολα χωρίς τρίψιμο


Για να καθαρίσουμε εύκολα το ταψί μας, το βάζουμε με νερό και αρκετό αλάτι να μουλιάσει. Μπορούμε να πετάξουμε πάσης φύσεως συρματάκια στην άκρη και να αφήσουμε το αλάτι να κάνει τη δουλειά του.


2)Διώξε τη μυρωδιά του τσιγάρου


Αν σας ενοχλεί η μυρωδιά από τα τσιγάρα στο σπίτι, μέσα στο τασάκι βάλτε λίγη κανέλα σε σκόνη και ανάψτε την, σε πολύ λίγο το σπίτι θα ευωδιάζει.


3)Ο ελληνικός καφές


Αν κόψετε κρεμμύδια ή σκόρδα και μυρίζουν τα χέρια σας, πάρτε μια πρέζα ελληνικό καφέ και τρίψτε καλά τα χέρια σας , επίσης μπορείτε να τρίψετε τα χέρια σας με μια λεμονόκουπα! Θα εξαφανίσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά.



Για περισσότερες ιδέες και λύσεις για το σπίτι πάτα εδώ



4)Το φαγητό άρπαξε λίγο


Ρίξτε εξωτερικά στην κατσαρόλα κρύο νερό , να χαμηλώσει η θερμοκρασία του πάτου της. Μετά αλλάξτε κατσαρόλα, μεταφέροντας μόνο το μη καμένο φαγητό και συνεχίστε το μαγείρεμα προσθέτοντας τα απαραίτητα υγρά. Με τον τρόπο αυτό δεν μυρίζει καμένο το φαγητό μας. Την κατσαρόλα που κάηκε την καθαρίζουμε εύκολα αν την αφήσουμε λίγες ώρες με ζεστό νερό, όπου έχουμε ρίξει λίγο σαπούνι για τα πιάτα.



5)Λεκέδες από κραγιόν


Οι λεκέδες από κραγιόν φεύγουν εύκολα με οδοντόκρεμα. Τρίψε το σημείο με λίγο οδοντόκρεμα και έχεις ρούχο σαν καινούριο.


6)Το κερί που κολλάει





Αφήστε το κερί να κρυώσει ή κάντε το εσείς με ένα παγάκι. Βγάλτε όσο κερί μπορείτε με τη βοήθεια μιας σπάτουλας. Τοποθετήστε ένα λευκό χαρτί επάνω στο λεκέ και περάστε το αρκετές φορές με ζεστό σίδερο μετακινώντας κάθε φορά το χαρτί. Με τον τρόπο αυτό θα απομακρύνετε σιγά σιγά όλα τα υπολείμματα του κεριού. Πλύνετε το ύφασμα όπως συνήθως.



7)Διατηρήστε μαλακά τα μπισκότα και τα γλυκά


Τα μπισκότα και τα γλυκά θα διατηρούνται μαλακά εάν βάζετε μια φέτα άσπρο ψωμί στο σκεύος στο οποίο τα φιλάτε. Η υγρασία του ψωμιού θα τα εμποδίζει να ξεραθούν.
Ποια συμβουλή σου φάνηκε πιο χρήσιμη;

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας