Μην ψάχνεις για ένα σύντροφο που είναι ωραίος στο μάτι - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Μην ψάχνεις για ένα σύντροφο που είναι ωραίος στο μάτι



Περιβαλλόμαστε από εκατομμύρια ανθρώπους κι όμως ο κόσμος είναι απίστευτα μικρός. Δεν ξέρεις πότε και με ποιον θα βρεθείς ότι έχεις γνωστό. Κι αυτός ο γνωστός δεν ξέρεις ποιο άτομο έχει να σου γνωρίσει και να σου αλλάξει τη ζωή.

Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθείς ερωτευμένος βιώνοντας το πιο έντονο και όμορφο συναίσθημα όλου του κόσμου. Και μπορεί να έχει φακίδες ή μύτη μεγαλύτερη από το συνηθισμένο ή λίγα κιλά παραπάνω. Αλλά δώσε μια ευκαιρία.


Μην ψάχνεις για ένα σύντροφο που είναι ωραίος στο μάτι, αλλά που είναι ωραίος στην ψυχή. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που απλώς θα δουν όλο τον κόσμο μες το χαμόγελό σου και θα νοιαστούν πραγματικά αν δεν είσαι καλά. Θα τους λείψεις και θα σου δώσουν μια αγκαλιά γεμάτη συναίσθημα και εσύ θα θες κι άλλη τέτοια αγκαλιά γιατί δε θα σου φτάνει μόνο μια.

Προσοχή όμως! Μη συμβιβαστείς και μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε κυριεύσει ώστε να είσαι με ένα άτομο που σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Πρέπει κι εσύ να νοιάζεσαι για τον άλλο και να το δείχνεις.

Καλό το περιτύλιγμα γιατί είναι εκείνο που θα σε τραβήξει αλλά ακόμα κι αν δεν πληροί όλα τα κριτήρια σου δε χρειάζεται να ρίξεις άκυρο αμέσως. Κοίτα γύρω σου. Δες πόσοι άνθρωποι περπατούν μόνοι επειδή άφησαν το εγώ τους να τους περιορίσει στα όρια που θέτουν οι ίδιοι.

Απλώς θυμίσου να μην προκαλέσεις στους ανθρώπους συναισθήματα που δε μπορείς να ανταποδώσεις.

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας